Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskrim Gençler Türkiye Şampiyonası Başladı

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası, Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’nda başladı.308 eskrimcinin katıldığı turnuvanın 1’inci gününde erkekler ferdi karşılaşmaları yapıldı. Erkekler ferdi...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası, Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’nda başladı.
308 eskrimcinin katıldığı turnuvanın 1’inci gününde erkekler ferdi karşılaşmaları yapıldı. Erkekler ferdi müsabakalarına Epe branşından 94, Flöre branşından 37, Kılıç branşından 44 eskrimci katıldı. Genç eskrimciler Türkiye 1’incisi olabilmek için rakipleriyle kıyasıya yarıştı.
Şampiyonanın Erkek Epe müsabakalarında Ahmet Güvenç altın madalya, Mert Barış Başgün gümüş madalya, Ahmet Emin Karpuzcu ve Ali Ege Say ise bronz madalya kazandı. Eskimcilere ödüllerini, Türkiye Eskrim Federasyonu Epe Milli Takım Antrenörü Yuri Mazur tarafından verildi.
Şampiyonanın Erkek Flöre müsabakalarında ise Engin Batuhan Menküer altın madalyanın sahibi oldu. Turnuvada Fatih Güneş gümüş madalya alırken, Muhammed Ege Coşkun ve Barış Güler bronz madalya kazandı. Flörede dereceye giren isimlere ödüllerini Türkiye Eskrim Federasyonu Teknik Kurul Koordinatörü ve Başantrenörü Valery Sturbabin verdi.
Şampiyonanın Kılıç branşında ise Alp Ege Koç altın madalyanın sahibi oldu. Yalın Şahin gümüş madalya, Umut Ulusaloğlu ve Volkan Şener ise bronz madalya kazandı. Kılıç branşında dereceye giyer eskrimcilere ise ödüllerini Türkiye Eskrim Federasyonu Kılıç Milli Takım Antrenörü Aleksandr Torchuk verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.