Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor’un Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu

Eskişehirspor Basın Ve Halkla İlişkiler Sorumlu Asbaşkanı Rıza Zeydan, Kongre Sonrası Eskişehirspor’un Yeni Yönetim Kurulunu Tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor’un Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu
Eskişehirspor Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlu Asbaşkanı Rıza Zeydan, kongre sonrası Eskişehirspor’un yeni yönetim kurulunu tanıttı.
Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde düzenlenen basın toplantısı ile yönetim kurulu içerisinde yapılan görev dağılımlarını duyuran Zeydan, öncelikle zor bir göreve geldiklerinin bilincinde olduklarını, ancak bundan sonraki süreçte sadece geleceğe bakarak Eskişehirspor’u Süper Lig’e taşıma amacında olduklarını dile getirdi. Asbaşkan Rıza Zeydan, “2016-2017 sezonunun ilk yönetim kurulu toplantısını dün akşam yaptık. Hepimiz adına konuşuyorum, burada ateşten gömlek giyilmedi, resmen ateşin içine girildi. Ancak daha önce Halil başkanımızın dediği gibi bunları dillendirmeyeceğiz, önümüze bakacağız. Bütün tecrübeli arkadaşlarımızla bunun çabası içerisindeyiz. Kamuoyu tabloyu iyi biliyor. Eskişehirspor sadece Eskişehir için değil, Türkiye’nin dahi istemediği bir tablo içerisinde. Yeni yönetimimiz inşallah kulübümüze faydalı olacak tecrübeli arkadaşlarımız ile oluştu. Hedefsiz bir Eskişehirspor düşünülemez, bizim hedefimiz de şampiyonluktur. Fakat tabii, şampiyonluk kimsenin cebinde değil, bunu emekle ve ekonomiyle çözeceğiz” ifadelerini kullandı.
“YENİ YÖNETİM, YENİ HOCA, YENİ TAKIM”
Yönetim olarak tüm şehrin birlik ve beraberliğine ihtiyaç duyduklarını da sözlerine ekleyen Zeydan, “Biz yönetim olarak taşın altına elimizi soktuk. İnşallah kamuoyu da bu tablo içerisinde hepimize destek olacaktır. Bürokratlar, siyasetçiler, Eskişehir iş adamları ve taraftarı el ele, kol kola 10 ay gibi kısa bir sürede hedefimize ulaşacağız. Allah Eskişehirspor’un, hepimiz ile beraber yolunu açık etsin. Önce ekonomiyi çözeceğiz, ardından teknik direktör transferi ile takımımızı kuracağız. Takımı iyi biliyorsunuz, şuanda 10 civarında sözleşmeli futbolcumuz var. İyi takviyeler yapılacak ve iyi bir hoca ile yolumuza devam edilecek. Söylediğimiz gibi zor, meşakkatli bir yoldayız ama aşılamayacak durumlar değil. İnşallah Eskişehirspor’u layık olduğu yere, en kısa sürede getirmeye başkanımızla ve yönetim kurulu üyelerimizle ulaştırmaya çalışacağız” dedi.
“ATEŞTEN GÖMLEK GİYMEDİK, ATEŞİN İÇİNDEYİZ”
Zeydan’ın ardından açıklamalarda bulunan Mali Asbaşkan Ekrem Birsen ise, Eskişehirspor’un hedefleri doğrultusunda, “Rıza Zeydan’ın da dediği gibi ateşten gömlek değil, ateşin içindeyiz. Biz bu zor görevi bilerek geldik. İnşallah zoru başararak, hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Tüm Eskişehir’in, Eskişehirspor taraftarının ve Eskişehir sevdalıların desteğini yönetim kurulumuzun arkasında hissetmek istiyoruz. Herkes bu taşın altına elini koyduğunda yükümüz hafifleyecek ve hedefimize daha kolay ulaşacağız. Allah Eskişehirspor’umuzun yardımcısı olsun. İnşallah başarılı bir sezon geçirmeyi ümit ediyoruz” açıklamalarında bulundu.
Eskişehirspor’un yönetim kurulu görev dağılımları ise şu şekilde gerçekleşti:
Başkan Halil Ünal, Başkan Yardımcısı İlhan Arslan, Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Gül, Başkan Yardımcısı Ayhan Can, Başkan Yardımcısı Onur Sürmeli, Genel Sekreter Erdal Şahbaz, Mali Asbaşkan Ekrem Birsen, Basın Ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Rıza Zeydan, Stadyum Ve Esstoredan Sorumlu Asbaşkan Özgür Demirdaş, Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Yasin Özkaya - Murat Kocamaz, Teknik Asbaşkan Şaban Ali Ocakcı, Teknik Asbaşkan Yardımcısı Ali Uçar, Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Cem Güven, Taraftardan Sorumlu Asbaşkan Kaan Ay, Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Harun Adıgüzel, Proje, İktisadi İşletme Ve Eskişehirspor Vakfından Sorumlu Asbaşkan Murat Kahya, Sosyal İşler, Diğer Branşlar Ve Eskişehirspor Müzesinden Sorumlu Asbaşkan Figen Begiter, Başkan Danışmanı Mete Yılmaz.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.