Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor’un Umut Maçı

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig’in 26’ıncı haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor, karşılaşmasından galip ayrılarak yeniden umutlanmak istiyor.Spor Toto Süper Lig’in 26’ıncı haftasında ligin 18’inci sırasında bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig’in 26’ıncı haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor, karşılaşmasından galip ayrılarak yeniden umutlanmak istiyor.
Spor Toto Süper Lig’in 26’ıncı haftasında ligin 18’inci sırasında bulunan Eskişehirspor, Kayserispor karşısında sahadan galibiyetle ayrılma planları yapıyor. 25’inci haftada evinde ağırladığı Akhisar Belediye ve Gençlik Spor ile 3-3 berabere kalarak 1 puana razı olan kırmızı şimşekler, Kayserispor’dan 3 puan alarak ligde kalmak adına adım atmak istiyor. Ligin 15’inci sırasında bulunan Kayserispor ile Eskişehirspor arasında 5 puan fark bulunuyor. Geçen hafta Fenerbahçe’ye mağlup olan Kayserispor’da ise hedef, 3 puan alarak ligde kalma adına önemli bir adım atmak. Her iki takım için önemli karşılaşma bugün Kadir Has Şehir Stadyumunda saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılığını ise Mehmet Cem Satman, Fevzi Demirhan, Asım Yusuf Öz, Özgüç Türkalp ve Yiğit Peşkin yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.