Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor’de Halil Ünal Adaylığını Açıkladı

31 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan Eskişehirspor Genel Kurulu’nda başkanlığa adaylığını açıklayan eski başkanlardan Halil Ünal, 3 yıllık plan ve projelerle aday olduğunu, Eskişehirspor’u her takıma kafa tutacak bir takım haline...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor’de Halil Ünal Adaylığını Açıkladı
31 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan Eskişehirspor Genel Kurulu’nda başkanlığa adaylığını açıklayan eski başkanlardan Halil Ünal, 3 yıllık plan ve projelerle aday olduğunu, Eskişehirspor’u her takıma kafa tutacak bir takım haline getireceklerini söyledi.
Bir otelde düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıklayan eski başkan Halil Ünal, mevcut yönetimin 3 yıl süreyle Eskişehirspor’u yönetebileceklerine inanmadığını için aday olduğunu belirtti. Geçmişte kulübe 13 yıl hizmet ettiğini hatırlatan Ünal, “Maalesef ki geçtiğimiz süreçte benim hakkımda ‘kulübün borcu öyle değil böyle’ dediler. Kulübü bir yıl boyunca denetlettiler. Saygı duydum, doğrudur yapılması gerekendir. Daha sonra bağımsı denetim raporu temiz çıkınca arkadaşlar inanmadı. Ardından savcılığa suç duyurusunda bulundular. Savcılıkta da takipsizlik kararı alınca bizim üyelik haklarımızı ve seçme ile seçilme hakkımızı vermeleri gerekirdi. Maalesef ki vermediler. Baktılar ki, biz adaylığımızı açıklayacağız ya da kongre salonlarına gelip konuşmalar yapacağız, rahatsız oldular. 13 yıl gecenizi gündüzünüze kattığınız bir kulüpte, yeni stadyum temelleri, yeni tesisler ve lig şampiyonluğu hayali olan bir başkan olarak bir teşekkür beklerdim. En azından hazırun listesinde olmayı beklerdi. Bir kulüpte başkanlık yapan bir arkadaşın ihracı Türkiye’de bu bir ilktir” dedi.
“KULÜBÜN YARININI PLANLAMAK ZORUNDAYIZ”
Eskişehirspor’un geleceğinin planlanması gerektiğini ifade eden Ünal, konuşmasına şöyle devam etti:
“Eskişehirspor’un en büyük değeri itibarı ve imajıdır. Bunun marka değerini yere düşürmeye hiç kimseye müsaade edilmez. Kulüp yarınlarını planlamak durumundadır. Ben bugün itibari ile Eskişehirspor Kulüp Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Hepimize hayırlı olsun. Şimdiki yönetimin bir 3 yıl daha bu kulübü yönetemeyeceklerine inandığım için aday oldum. Bu kulübü biz tırnaklarımız ile getirdik. Bu kulübü 2’inci liglerden nasıl şampiyon yaptığımızı, bir tek lisanslı oyuncusu olmadığı günlerde bir otobüsü Bozüyük Belediyesinden aldığımız günleri ben bilirim. İstanbul takımlarının, kulübümüzde ki oyunculara talip olduğu oyuncularımız vardı. Bizim kurduğumuz o kadrolara bakın birde dönün şimdiki kadroya bakın. Eğer seçim sonrasında seçilirisek, yapacağımız kadro Eskişehirspor’a layık olacaktır. Her takıma kafa tutacak bir takım olacaktır. 3 yıllık plan ve proje ile geliyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.