Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor’dan taraftara veda çağrısı

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, Atatürk Stadyumu’nda Atiker Konyaspor ile oynanacak olan veda maçında taraftarların stadyumu doldurmasını istedi.Eskişehirspor, yıllarca ter döktüğü Atatürk Stadı’na veda etmeye hazırlanıyor....

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, Atatürk Stadyumu’nda Atiker Konyaspor ile oynanacak olan veda maçında taraftarların stadyumu doldurmasını istedi.
Eskişehirspor, yıllarca ter döktüğü Atatürk Stadı’na veda etmeye hazırlanıyor. Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, basın mensupların yaptığı açıklamada, Atiker Konyaspor ile oynanacak hazırlık maçınında Atatürk Stadı’na veda edileceğini belirterek, taraftarın son kez yıllarca takımlarını desteklediği stada davet etti.
Atatürk Stadyumu’nun her Eskişehirli ve Eskişehirsporlu için ayrı bir hatıra barındırdığına dikkat çeken Zeydan, “Benimde önce gençliğimin sonra yöneticilik dönemlerimin geçtiği Atatürk Stadyumu’nda unutulmaz hatıralarım var. Birbirinden büyük zaferlere ev sahipliği yapan, birçok destan yazılan ve Türkiye’nin hayranlıkla izlediği Atatürk Stadyumu’na artık veda etme vaktimiz geldi. Yeni Atatürk Stadyumu’na geçmeden önce ise taraftarımızla birlikte son kez tarihi stadımızda buluşacağız. Cumartesi günü saat 17.30’da Atiker Konyaspor ile oynanacak olan hazırlık maçı ile birlikte Eskişehirspor taraftarı, futbolcusu, yöneticisi olarak son kez Atatürk Stadyumu’na ayak basacağız. Bu bağlamda yıllarca dillere destan şovları ve iyi günde, kötü günde hiçbir zaman kulübünü yarı yolda bırakmayan büyük taraftarımızı bu vedaya davet ediyoruz. Karşılaşmanın biletlerini ise satış noktalarından 10 TL’ye alabilirler. Bu maçta kombine biletler geçerli olmayacaktır. Bu veda her ne kadar ayrılık olarak görülse de aslında yeni bir başlangıçta olacaktır. Atatürk Stadyumumuz ile vedalaşırken, muhteşem bir atmosfer olacak olan yeni stadyumumuzun da başlangıcında ilk adımı olacak. Yeni destanlar ve zaferlerin yaşanacağı yeni stadımızda inşallah bu sezonun sonunda şampiyonluk kupasını kaldırarak Süper Lig’e çıkacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.