Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor’da Şok Ayrılık

Eskişehirspor’da yıldız futbolcu Emre Güral sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Güral, verilen sözlerin yerine getirmediğini öne sürerek ayrılığını kamuoyu ile paylaştı.Güral, internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamasında,...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor’da yıldız futbolcu Emre Güral sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Güral, verilen sözlerin yerine getirmediğini öne sürerek ayrılığını kamuoyu ile paylaştı.
Güral, internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamasında, "Bugünden itibaren tek taraflı olarak sözleşmemi feshetmiş bulunmaktayım. Maalesef bu sezon bana verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı. Ben ona rağmen tüm gücümle katkı sağlamaya çalıştım, küsmedim etmedim. Yaklaşık 1 ay önce federasyona başvurdum. Beni bu 1 ay içinde ne yönetimden ne de kulüpten kimse aramadı. Kimse danışmadı, kimse uzlaşmak için yaklaşmadı. Dün ödeme için federasyonun belirlediği ödeme gününün son günüydü beni hiç arayıp sormadılar ve ödeme yapmadılar. Ben buna rağmen kulübe gittim ve konuştum. Uzlaşmak istediğimi belirttim ama yine de olumlu bir cevap alamadım. Bu durumdan dolayı çok üzgünüm. Takım arkadaşlarım, hocalarım ve şehirdeki taraftarlar için üzgünüm. Ben uzlaşmaya çalıştım ama teklifimi kabul etmediler" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.