Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor’da Olağanüstü Kongre Ertelendi

Gelecek sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor’un mali genel kurul toplantısı ve olağanüstü kongresi, yeterli çoğunluğa ulaşılamadığı için ertelendi.Porsuk Spor Salonu’nda bugün yapılan kongreye, 972 delegeden sadece...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gelecek sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor’un mali genel kurul toplantısı ve olağanüstü kongresi, yeterli çoğunluğa ulaşılamadığı için ertelendi.
Porsuk Spor Salonu’nda bugün yapılan kongreye, 972 delegeden sadece 288’i geldi. 487 imzanın toplanması gereken ancak yeterli çoğunluğun sağlanamadığı kongre, 11 Haziran Cumartesi günü, yine Porsuk Spor Salonu’nda saat 10.30’da gerçekleştirilecek.
“YENİ BİR YAPILANMAYLA ESKİŞEHİRSPOR’U YENİDEN ÇIKARACAK BİR YÖNETİM OLUŞACAKTIR”
Bugün yeterli çoğunluğa ulaşılamadığı için kongrenin ertelendiğini ifade eden Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, “Bugün maalesef çoğunluk sağlanamadı. Genellikle tabi üye sayısının arttığı durumlarda, bu tür olaylar olabiliyor. Biz kararımızı almıştık, yine herkes elinden geleni yaptı. Artık haftaya genel kurulumuzu yapacağız. Yeni başkanımızı belirleyeceğiz ve hep birlikte şehir olarak taraftarımız, camiamızla yeniden bir yapılanmayla Eskişehirspor’u yeniden Süper Lig’e çıkarmakla ilgili güçlü bir yönetim oluşacaktır. Haftaya artık burada son kararı genel kurul üyeleri verecektir. Ben buraya gelenlere, katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.