Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor’da Erkan Zengin Ve Necati Ateş İddiası

Transfer çalışmalarına yapılan kongre sebebiyle geç başlayan Eskişehirspor’un, Erkan Zengin ve Necati Ateş ile ilgilendiği iddia edildi.Geçen sezon sonu kümede kalamayarak taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Es Es, yapılan kongre ile...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Transfer çalışmalarına yapılan kongre sebebiyle geç başlayan Eskişehirspor’un, Erkan Zengin ve Necati Ateş ile ilgilendiği iddia edildi.
Geçen sezon sonu kümede kalamayarak taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Es Es, yapılan kongre ile yaralarını sarmaya çalışıyor. Önümüzdeki sezonda PTT 1. Lig’de mücadelesini sürdürecek olan Anadolu Efsanesi’nde takımı devralan Halil Ünal, kolları sıvadı. Maddi olarak büyük borçlara karşı mücadele eden yeni başkan, teknik direktörlük koltuğunu da doldurarak transfere yöneldi. Devre arasında 13 transfer yaparak dikkatlerini üzerine çeken kırmızı-siyahlılar, yeni sezona kadar bu sayıdan aşağı kalacak gibi görünmüyor. Transfer için öne sürülen isimler arasında ise eski Eskişehirspor’lu oyuncular yer alıyor. Necati Ateş’in, "Eskişehirspor’da oynamaya hazırım" dediği iddia edilirken, kırmızı-siyahlıların eski oyuncusunu almaya pek niyetinin olmadığı öne sürüldü.
Öte yandan Trabzonspor’un gelecek sezonda kadrosunda düşünmediği Erkan Zengin ise eski kulübü ile her an anlaşabilir. Çin kulüpleri ile yarışan Es Es’in, imzayı attırmaya yakın olduğu iddia edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.