Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor’da Adaylık İçin İsmi Geçen Tekgöz Kararını Verdi

Eskişehirspor başkanlığı için ismi geçen Erdoğan Tekgöz kararını verdi.Yazılı bir açıklama yapan Tekgöz, "Eskişehirspor’umuzun tekrar hak ettiği ve yakıştığı yere dönmesi için başlatmış olduğumuz çalışmalarımız yeterli...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor başkanlığı için ismi geçen Erdoğan Tekgöz kararını verdi.
Yazılı bir açıklama yapan Tekgöz, "Eskişehirspor’umuzun tekrar hak ettiği ve yakıştığı yere dönmesi için başlatmış olduğumuz çalışmalarımız yeterli maddi destek bulunamadığından olumsuz sonuçlanmıştır "dedi.
Tekgöz’ün açıklaması şöyle,
"Aday olmayacağımı belirtmeme rağmen, gelen talepler doğrultusunda camiamıza katkı sağlayabilmek amacı ile çalışmalarım olmuştur. Kulübümüzün herkesin bildiği üzere maddi sıkıntıları bulunmaktadır. Bizler de bu çalışmalarımızı öncelikli olarak maddi kaynak yaratmak üzerine yoğunlaştırdık. Bu doğrultuda Eskişehirspor’umuzun tekrar hak ettiği ve yakıştığı yere dönmesi için başlatmış olduğumuz çalışmalarımız yeterli maddi destek bulunamadığından olumsuz sonuçlanmıştır. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde üretilen fikirlerin önemli olduğu kadar, kısa vadede ihtiyacımız olan maddi desteğin sağlanmasıdır. Bu ise yalnız şahsımın göğüsleyebileceği bir yük değildir. Eskişehirspor’umuzun menfaatleri doğrultusunda gerçekleşebilecek oluşumlar için , üzerime düşeni fazlasıyla yapacağımı belirtmek isterim."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.