Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor’a baklavalar Montaj Atölyesi’nden

Tepebaşı Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Engelliler Montaj Atölyesi’nin üyeleri, Eskişehirsporlu oyunculara baklava ikramında bulundu.Merkezde bulunan engelli bireyler eğitmenleri eşliğinde Eskişehirspor tesislerine gelerek, Kırmızı...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor’a baklavalar Montaj Atölyesi’nden
Tepebaşı Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Engelliler Montaj Atölyesi’nin üyeleri, Eskişehirsporlu oyunculara baklava ikramında bulundu.
Merkezde bulunan engelli bireyler eğitmenleri eşliğinde Eskişehirspor tesislerine gelerek, Kırmızı Şimşeklerin antrenmanına misafir oldu. Vali Hanifi Demirkol Tesisleri’nde Teknik Direktör Alpay Özalan tarafından karşılanan engelliler, Eskişehirspor bayrakları ile futbolcularla buluştu. Eskişehirsporlu futbolcuların alkışlar eşliğinde karşıladığı engelliler, oyuncular ile bol bol fotoğraf çektirdi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan daha önce de Tepebaşı Belediyesi Gökkuşağı Down Sendromlu Kafeyi ziyaret ettiklerini belirterek, "Tepebaşı Belediyesi ve Başkan Ataç’ı engellilere gösterdiği ilgiden dolayı kutluyorum" dedi.
Eskişehirsporlu futbolcular Tepebaşı Belediyesi Montaj Atölyesi’ne imzalı forma hediye ederken, engelli bireylerde oyunculara baklava ikram etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.