Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor Nefer Lideri Diri’den ’Kombine alın’ çağrısı

Nefer Tribün Lideri Murat Diri Yeni Sezon Öncesi Açıklamalarda Bulunarak, Taraftarlarının Eskişehirspor'a Destek Olması İçin Kombine Bilet Alması Gerektiğini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor Nefer Lideri Diri’den ’Kombine alın’ çağrısı
Nefer Tribün lideri Murat Diri yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunarak, taraftarlarının Eskişehirspor’a destek olması için kombine bilet alması gerektiğini söyledi.
Kombinelerin satışa çıkmasının ardından taraftara çağrıda bulunan Eskişehirspor Nefer taraftar grubu Lideri Murat Diri, zorlu süreçte herkesin Eskişehirspor’un yanında olması gerektiğini söyledi.
En büyük görevin taraftara düştüğünü hatırlatan Diri, "Hepimiz bir olup büyük bir destek oluşturursak başaramayacağımız hiçbir şey yok. Türkiye’nin en özel taraftarına, en büyük taraftarına sahibiz. Başkalarının hayal edemediği bir çok şey bizim defalarca yaptığımız ve onurla anılarımıza bıraktığımız hikayelerdir. Bu ülkenin en büyük taraftar destanlarını hep biz yazdık. Biz elimizi taşın altına sokmazsak kimseden elini taşın altına sokmasını bekleyemeyiz. Şimdi tüm Eskişehir halkını yakında çıkacak kombinelerimizi almaya, bu büyük yolculuğun bir parçası olmaya davet ediyoruz” dedi.
Öncelikle Nefer grubunda yer alan taraftarların örnek olarak kombine biletlerini almasını isteyen Diri, şunları söyledi:
"Bu kıvılcımı biz ateşleyelim, bütün tribünlere, taraftara yayılsın. Kim ben Eskişehirspor’un neferiyim diyorsa, içeride dışarıda armasını yalnız bırakmayan, 90 dakika takımını ateşleyen, maç izlemek değil takımını desteklemek için tribüne gelen, 90 dakika oturmayan ayakta besteler söyleyen, takımın 10 numarası olduğunu bilen kim varsa mutlaka ama mutlaka maraton alt kısımdan kombine alsın. Etrafındakilere haber versin 200 TL’ye satılacak Nefer kombineleri kaçırmasın. Unutulmasın ki güçlü Nefer güçlü Eskişehirspor demek. Maraton alt tribün ne kadar iyi olursa bu stadın tümüne yansır. Eskişehirspor tribünlerini Türkiye’de daha konuşulur hale getirmek için yaş ortalamamızı 30’ a yükseltmek için tüm gönüldaşlarımızı maraton alt bölüme bekliyoruz. Tribünle ilgisi olmayan amcalar ve bağırmayacak olan taraftarımız yeni stadyumumuzun diğer bölümlerinden kombine almalıdır. Onlarda bizim gönüldaşlarımız onlarda bizim yoldaşımız ama tribünde bağıranları bir arada toplamak için böyle bir uygulamaya gideceğiz. Maraton alt bölüm kombineleri sadece gişelerden satılacak ve bağırmayacak taraftarımıza satış yapılmayacaktır. Yeni stadyumumuzun çok büyük olması ve bütünlüğü bozulmaması için ilk önce tüm stadımızın alt bölümü satışa çıkacaktır. Eğer alt bölüm biterse üst kısımlar açılacaktır. Bizler büyüklerimizden aldığımız bu bayrağı en yukarıya taşımak için mücadele ediyoruz. Bizlere bu konuda hak vereceklerinden şüphemiz yok.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.