Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu Maçına Hazırlanıyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Konyaspor karşısında oynadıkları istekli futbolu Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına yansıttıkları taktirde maçı kolay kazanacaklarını söyledi.Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde cumartesi günü...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Konyaspor karşısında oynadıkları istekli futbolu Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına yansıttıkları taktirde maçı kolay kazanacaklarını söyledi.
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde cumartesi günü kendi sahasında ağırlayacağı Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor’da tek hedef galibiyet. Ligin alt sırasında kurtularak üst sıralara çıkmak isteyen kırmızı-siyahlılar, Mersin İdmanyurdu’nu yenerek kötü gidişata ’dur’ demek istiyor. Bugün gerçekleşen antrenmanda U21 ve U19 takımları ile hazırlık karşılaşması yapan A takımı, Samet Aybaba ve alt yapı antrenörleri takip etti.
Antrenman öncesinde konuşan teknik direktör Samet Aybaba, Torku Konyaspor karşılaşmasında iyi bir futbol ortaya koyduklarından dolayı futbolcularını kutladığını belirtti.
Torku Konyaspor karşılaşmasındaki iyi futbolun puan getirmesini arzuladıklarını ancak bunun olmadığını ifade eden Aybaba, “Her şeyi doğru yaparsınız ancak şansın da yanınıza olması gerekiyor. Biz o maçı orada bırakıp önümüzdeki maçlara bakacağız. Şans yanımızda olsun diye çok çalışacağız. Önümüzdeki Mersin İdmanyurdu ve diğer maçlarımız bizim için önemli. Bu mücadele ligin sonuna kadar devam ediyor. İyi takım olma yolunda her antrenman biraz daha ilerliyoruz. Arkadaşlar durumun bilincinde. Eğer Torku Konyaspor karşılaşmasındaki oyunu sahaya yansıtırlarsa bu bizim için kolay bir maç olacağını düşünüyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.