Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor kaptanı Sezgin: Tek hedefimiz galibiyet

Eskişehirspor Süper Toto Süper Lig’in 10’uncu haftasında sahasında ağırlayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi Eskişehirspor’un kaptanı Sezgin, basın mensuplarını sorularını cevapladı....

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2014 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2014 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor Süper Toto Süper Lig’in 10’uncu haftasında sahasında ağırlayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi Eskişehirspor’un kaptanı Sezgin, basın mensuplarını sorularını cevapladı. Sezgin, "Kayseri Erciyesspor maçı için gücümüzü son damlasına kadar formanın hakkını vererek mücadele edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Sezonun 10’uncu haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek olan Eskişehirspor çalışmalarına devam ediyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. 100 dakika süren antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından dar alan pas çalışması gerçekleştirildi. Akaminko, Erkut ve Erman takımdan ayrı sağlık ekibi eşliğinde çalışırken, milli takım kamplarında bulunan Erkan ve Lawal antrenmanda yer almadı.

Antrenman öncesi Eskişehirspor’un kaptanı basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kaptan Sezgin Coşkun, şunları ifade etti: "Zor bir maç olacak, inşallah anlımızın akıyla çıkıp, altlar için değil de üstler için mücadele eden bir Eskişehirspor izlettireceğiz. Ligdeki konum açısından çok zorlu bir maça çıkacağız. Tabloya baktığımız zaman rakibimizle oynayacağız. Kendi sahamızda oynamamızın avantajını kullanmak istiyoruz. Bunun için de taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Sezon başından beri neredeyse dolu olmayan boş olan tribünlerimizin bu maçta dolmasını istiyoruz. Çünkü onların desteğiyle arkamızda alacağımız güçle birlikte bu maçtan daha iyi sonuç alacağımızı biliyoruz. Yönetimimiz pasoligle ilgili kolaylıklar da sağladı. Umarım tribünde onlarla birlikte maç sonunda maç sevincini birlikte yaşarız. Bunu istiyoruz.‘’

Milli takım arasında çok iyi çalıştıklarını dile getiren Kaptan, sözlerine şöyle devam etti: ‘‘Antrenmanlara katılım çok iyiydi. Hırsımız çok iyiydi. Kötü gidişle ilgili zaten hiç istemediğimiz bir yerdeyiz. Lige iyi bir başlangıç yapmıştık ama sonrasında aldığımız şanssız mağlubiyetler bizi bu duruma getirdi. Eskişehir camiası olarak biz futbolcular camia daha kötü durumlardan anlının akıyla dik bir şekilde çıkmıştır. Başımızı kaldırabileceğimiz önümüze bakabileceğimiz fırsattır bizim için. Bunun için de saha içerisinde yapılan mücadele her zaman futbolcu daha iyisini verecektir, daha fazlasını vereceğiz ve gücümüzü son damlasına kadar formanın hakkını vererek mücadele edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Zor bir maç olacak inşallah anlımızın akıyla çıkıp Sivasspor maçında son dakikada attığımız gol ,tünelin sonunda gözüken ışık gibi olacak bizim için inşallah. Altlar için değil de üstler için mücadele eden bir Eskişehirspor izlettireceğiz daha sonra. Kaptan Sezgin, oyuncularla Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam arasında problemler olduğu söylentilerini de yalanladı. Bu sıkıntılı dönemde böyle dedikoduların çıkması çok normal. Yani işte daha fazlası da çıkabilir, takım içeride arkadaşlık yok, hocayla futbolcu arasında iletişim yoktur, yönetimle futbolcu arasında iletişim yoktur bu tür dönemde böyle şeyler çıkabilir. Ama hocamız da burada bizde buradayız onlar bize güveniyor biz onlara. İnşallah bu konuştuğumuz kötü şeylerin tam tersini iyi şeyler konuşacağız hep birlikte. Stres ister istemez oluyor tabi zor bir maça çıkacağız, kazanmayla alakalı istek ve stres var. Bu heyecanı, bu stresi saha içerisindeki mücadeleye çevirirsek sahadan istediğimiz sonuçları da çıkartırız.'' Eskişehirspor, geride kalan 9 haftada 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldığı ligde 15’inci sırada yer alıyor.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.