Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor İçin Şehir TEK Yürek Oldu

Eskişehirspor’un ligde bulunduğu yerden kurtulması için çalışmalara destek veren Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve taraftar grup liderleri antrenmanı ziyaret ederek futbolculara moral verdi.Vali Hanefi Demirkol Tesislerine gelen Vali Güngör...

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2016 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2016 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor’un ligde bulunduğu yerden kurtulması için çalışmalara destek veren Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve taraftar grup liderleri antrenmanı ziyaret ederek futbolculara moral verdi.
Vali Hanefi Demirkol Tesislerine gelen Vali Güngör Azim Tuna ve taraftar grup liderleri, antrenman öncesinde takıma baklava ikram ederek moral verdi. Ligde son sırada bulunan takımın, Antalyaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak yükselişe geçmesini isteyen Vali Tuna ve taraftarlar futbolculara başarılar diledi. Antalyaspor karşılaşmasının önemine değinen Vali Tuna, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Başkanımız ve hocamız takımımızla birlikte buradalar. Şuan antrenmanlarını yapıyorlar. Önümüzde önemli olan bir maç var. Bundan sonra aslında her maç önemli. Kendi sahamızda haftasonu Antalyaspor ile karşılaşacağız. Eskişehirspor’umuzun 14 Şubat Sevgililer Gününde güzel bir hediyesi olacak. Gün birlik ve beraberlik olma zamanı. Biz bu mesajı bir kez daha buradan söylüyoruz. Her şey maddiyat değil, manevi destekte önemli. Yapılacak olan birlik ve beraberlik bu dönemde çok önemli. Bu kulüp bizim ortak değerimiz. Biz burada gelip geçiciyiz ama bundan sonra bizde EsEs gönülde seven biriyiz. Biz de devletin, hükümetin buradaki temsilcisi olarak, bundan sonra sıkıntılı günlerden geçilerek iyi bir noktaya gelinmesi, yeni bir statta daha güzel günlerde görmek için çalışmalara devam edeceğiz.”
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve taraftarların verdiği destekten ötürü memnun olduklarının dile getiren Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan “Özellikle taraftarlarımıza teşekkür ederim. Artık Eskişehirspor ile ilgili sonuna desteklerini veriyorlar. Bu destekte artarak devam ediyor. Eskişehirspor bir kurtuluş mücadelesine başlamıştır. Biz sonuna kadar direneceğiz. Mütevazi bütçelerle iyi transferler yapıldığına inanıyoruz. Bunların sahaya yansımasıyla ilgili çalışmalarımız var” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.