Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor hazırlık maçında Düzcespor’u yendi

Eskişehirspor, hazırlık maçında karşılaştığı Düzcespor’u Ofoedu’nun attığı golle 1-0 mağlup etti.İkinci etap kamp çalışmalarını Topuk Yaylası’nda sürdüren Kırmızı Şimşekler, ikinci hazırlık maçından galibiyet ile ayrıldı....

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor hazırlık maçında Düzcespor’u yendi
Eskişehirspor, hazırlık maçında karşılaştığı Düzcespor’u Ofoedu’nun attığı golle 1-0 mağlup etti.
İkinci etap kamp çalışmalarını Topuk Yaylası’nda sürdüren Kırmızı Şimşekler, ikinci hazırlık maçından galibiyet ile ayrıldı. Yeni transferi Ofoedu’nun 37. dakikada attığı gol ile öne geçen Eskişehir temsilcisi, maçın sonuna kadar üstünlüğünü korumayı başardı. Karşılaşmaya Boffin, Kamil, Berkay, Bilal, Akaminko, Uğur, Hasan Hüseyin, Ofoedu, Erkan, Bruno ve Meye 11’i ile çıkan Eskişehirspor’da oyuna sonradan Ömer Faruk, İsmail, Mevlüt, M.Feyzi, Furgan, Alperen, Hürriyet ve Dorukhan da dahil oldu. Düzcespor ise sahaya Salih, Sercan, Kemal, Barış, Ziyni, Berk, Emre, İsmail, Oğuzhan, Şehmuz ve Oktay ilk 11’i ile çıktı.
Öte yandan yine Topuk Yaylası’nda oynadığı ilk hazırlık maçında Gürcistan ekibi SK Torpedo Kutaisi ile 1-1 berabere kalan Eskişehirspor’un golünü Axel Meye atmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.