Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor - Giresunspor maçının ardından

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, "Bugün sahaya çıkarken düşüncemiz sadece galibiyetti" dedi.TFF 1. Lig’in 7. haftasında Eskişehirspor, evinde Giresunspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2016 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2016 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor - Giresunspor maçının ardından
Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, "Bugün sahaya çıkarken düşüncemiz sadece galibiyetti" dedi.
TFF 1. Lig’in 7. haftasında Eskişehirspor, evinde Giresunspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, "Öncelikle oyuncularımı canı gönülden tebrik etmek istiyorum. Mücadele ve hırs yönünden hak ettiğimiz skoru aldık. Biraz daha topa sahip olabilirdik. Daha fazla pozisyon üretebilirdik. Bugün sahaya çıkarken düşüncemiz sadece galibiyetti. Çok iyi oynayıp, berabere sonuçlandırdığımız çok maç oldu. Bugün çok iyi oynamasak da, galibiyete odaklanmış bir takımım vardı. O yüzden oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Her şeyden önce içerideki maçlarımızda seyircimiz ile kavuşacağımız için çok mutluyum. Çünkü biliyorsunuz içerideki 4 maçta 2 beraberlik verdik. Seyircimiz olsaydı bunları kolay kolay vermezdik. Artık seyircimiz ile daha coşkulu, hırslı, gol pozisyonu üreten bir takım olacağız. İnşallah yeni stadımıza yeni seyircimiz ile kavuşacağız. Bundan sonra tüm futbolseverler daha farklı bir Eskişehirspor izleyecektir" dedi.
"Takımımız oturmaya başladı"
Hakan Çinemre ise namağlup olarak devam ettiklerini hatırlatarak, "Yine namağlubuz. Bunu sezon sonuna kadar sürdürmeye devam edeceğiz. Takımımız oturmaya başladı. Oturdukça daha iyi olacağız. Bu sene Eskişehirspor’un şampiyonluktan başka bir düşüncesi yok. Biz de bunun bilincindeyiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bolu maçı ile birlikte defansı toparladığımızı düşünüyorum. Bugün de gol yemedik. İyi bir savunma yaptık. Savunmada hatayı en minimum seviyeye indirmeye çalışıyoruz. Bu da böyle devam edecek inşallah" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.