Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor, Felix ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Eskişehirspor, İsveçli stoper Felix Michel ile 3 yıllık anlaşma sağladı.Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Eskişehirspor’un Mali Asbaşkanı Ekrem Birsen ve Sportif Direktör İzzet Erdoğan katıldı. 22 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor, Felix ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Eskişehirspor, İsveçli stoper Felix Michel ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Eskişehirspor’un Mali Asbaşkanı Ekrem Birsen ve Sportif Direktör İzzet Erdoğan katıldı. 22 yaşındaki oyuncunun Erkan Zengin’in referans olmasıyla alındığı öğrenildi. İmza töreninde konuşan Mali Asbaşkan Ekrem Birsen, Eskişehirspor olarak kadroyu güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi. Syrianska takımından transfer edilen Felix ile 3 yıllık anlaştıklarını aktaran Başkan Birsen, "İnşallah Felix Eskişehirspor’a önemli katkılar sağlayabilecek genç ve yetenekli bir futbolcu kardeşimiz. Eskişehirspor’a hayırlı olmasını diliyorum. Bu seneki hedefe, yani hep birlikte söylediğimiz şampiyonluk hedefine daha yakın olabilmek için kadromuzda eksik olan yerleri doldurmaya çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde 2-3 arkadaşımız daha katılacaklar. Transferimizi tamamlayarak ilk maçımız olan Balıkesir maçına hazır olarak çıkacağız" dedi.
Felix ise, Eskişehirspor’a geldiği için mutlu olduğunu aktardı. Eskişehirspor’un hak ettiği yerlere en kısa zamanda geleceğini belirten Felix, transferinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Öte yandan önceden İsveç’in Syrianska takımında forma giyen Felix, 1.93’lük boyu ile dikkat çekiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.