Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor eski oyuncuları ilgileniyor

Eskişehirspor’un eski oyuncuları ile ilgilendiği iddia edildi.Süper Lig’e veda ederek taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Es-Es, PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan kadrosunu kurmaya çalışıyor. Yeni Başkan Halil Ünal’ın ise eski...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor’un eski oyuncuları ile ilgilendiği iddia edildi.
Süper Lig’e veda ederek taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Es-Es, PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan kadrosunu kurmaya çalışıyor. Yeni Başkan Halil Ünal’ın ise eski oyuncularla anlaşma sağlayarak, Anadolu Efsanesini eski günlerine taşıyacağı öne sürüldü. Gelecek sezonda Süper Lig’e yeniden "Merhaba" demek isteyen yeni yönetim, bu konuda arayışlarını hızlandırdı. Teknik direktörlük görevine eski milli oyuncu Alpay Özalan’ı getiren Başkan Ünal, edinilen bilgilere göre transferde Jerry Akaminko ve Erkunt Şentürk’e yöneldi. Es-Es’in iki oyuncu ile prensipte anlaştığı iddia edilirken, bayram tatili sonrası imzaların atılması bekleniyor.
Öte yandan Erkan Zengin’in de adı Eskişehirspor ile anılırken, oyuncunun yeni sezonda Trabzonspor’da kalacağı ihtimali dün kulüp tarafından yapılan açıklamalara göre güçlendi. Bir iddiaya göre ise yıldız futbolcunun menajeri tesislerde Başkan Halil Ünal ile görüştü fakat ücret konusunda anlaşmaya varılamadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.