Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Eskişehirspor, evinde Akhisar Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 22:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 22:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından
Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Eskişehirspor, evinde Akhisar Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, sezonu mağlubiyetle bitirmenin üzücü olduğundan söz etti. Maçın değerlendirmesini yapan ve gelecek sezon planlarından bahseden Skibbe, “Son maçımızı mağlubiyetle bitirmek çok üzücü. Bu şekilde bir gol yedik. İlk yarıda olsun, ikinci yarıda olsun beraberliğe atılan pozisyonlara da girdik. Ne yazık ki ikinci yarıda kontrataklarla ikinci golüne ulaştı Akhisar. Maçta orada bitmiş oldu. Şu da bir gerçek; Bizim kadroda yarısından fazlası yoktu. Defansif anlamda müdafaa ve orta sahada eksiklerimiz vardı. Yinede sezon sonunda mutlu olmamız gerekiyor, düşmeyi engelledik. Kışın buraya başladığımızda Eskişehir’de ve kulüpte düşme korkusu vardı ama bunu haziran ayında 50’inci yılımızı rahatlıkla kutlayacağız. Süper Lig’de devam edeceğiz. Gelecek sezonda da öyle bir takım kuracağız ki, daha seviyeli futbol oynanabilecek. Şimdi 2 gün dinleneceğiz, seçimlerden sonra gelecek sezon kadrosunu planlayacağız. 2 Temmuz’da da yeni sezona başlayacağız” diye konuştu.
AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise sezonu galip bitirmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Carlos, “Sezona galibiyetle bitirmek bizim için önemliydi ama bizi üzen, ligdeki pozisyonumuz. Takımımdan mutluyum, tatil başlıyor. Kafayı dağıtmak için önümüzde zaman olacak” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.