Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirli futbolseverler milli maça yoğun ilgi gösterdi

Eskişehir’de ilk kez bir milli maç oynayan A Milli Futbol Takım’ın Moldova ile karşılaştığı mücadelede taraftarlar Eskişehir Yeni Stadyumunu tıklım tıklım doldurdu.2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde Finlandiya’yı 2-0 mağlup eden...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2017 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirli futbolseverler milli maça yoğun ilgi gösterdi

Eskişehir’de ilk kez bir milli maç oynayan A Milli Futbol Takım’ın Moldova ile karşılaştığı mücadelede taraftarlar Eskişehir Yeni Stadyumunu tıklım tıklım doldurdu.

2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde Finlandiya’yı 2-0 mağlup eden A Milli Takım, haziran ayında oynayacağı kritik Kosova deplasmanı öncesi karşı karşıya geldiği Moldova’yı 3-1 yendi. Eskişehir’de oynanan özel karşılaşmada millilerin gollerini genç oyuncular Emre Mor, Ahmet Yılmaz Çalık ve Cengiz Ünder attı.

Eskişehir’de ilklerin gecesi

Eskişehir’de ilk kez bir milli maç oynayan A Milli Takım’da Emre Mor, Ahmet Çalık ve Cengiz Ünder milli formayla ilk gollerini attı. İlk kez milli maça ev sahipliği yapan Eskişehir’de de taraftarlar A Millilere büyük destek verdi. Yapımı geçen yıl sonunda tamamlanan Yeni Eskişehir Stadı’ndaki müsabakayı yaklaşık 33 bin taraftar tribünden takip etti. Maç için satışa sunulan biletler günler öncesinden tükenirken, Eskişehirli taraftarlar soğuk havaya rağmen millilere müthiş bir destek verdi. Karşılaşma öncesinde yapılan koreografide yaklaşık 100 metre uzunluğunda Türk bayrağı açıldı. Maçın tamamında susmayan taraftarlar, karşılaşmanın da 3-1 kazanılmasıyla büyük sevinç yaşadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.