Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir Valisi Azmi Çelik’ten Eskişehirspor yönetimine ziyaret

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Eskişehirspor Yönetimini Vali Hanifi Demirkol Tesislerinde Ziyaret Etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir Valisi Azmi Çelik’ten Eskişehirspor yönetimine ziyaret
Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Eskişehirspor yönetimini Vali Hanifi Demirkol tesislerinde ziyaret etti. Azmi Çelik’i Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Sportif Direktör İzzet Erdoğan, Teknik Direktör Alpay Özalan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Şahbaz, Ekrem Birsen, Figen Begiter, Kaan Ay ile Başkan Danışmanı Mete Yılmaz karşıladı.
Ziyarette konuşan Eskişehir Valisi Azim Çelik, "Eskişehirspor bizim ortak paydamız. 15 Temmuz sonrasında birlik beraberliği ülke olarak gösterdik. Allah bundan sonra güzel günlerde birlik ve bütünlüğümüzü tekrar göstermeyi nasip etsin. Güzel günlerden bir tanesi de İnşallah Eskişehirspor konusunda olacak. Eskişehirspor inşallah önümüzdeki sezon hak ettiği ligde hak ettiği başarıyı elde edecek. Temenniden öteye gitmesi için herkesin sahiplenmesi lazım. Sahiplenmeyi birilerine havale etmek çok doğru bir şey değil"dedi.
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ise 2016-2017 sezonunda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu aktardı. Ünal, "Sizlerin desteği şehrin birlik ve beraberliği ile şampiyon olmak istiyoruz. Bu ligi taşıya bileceğine inandığımız bir takım oluşturduk. İyi oyuncular alarak kadro oluşturduğumuza inanıyorum. Her şey yolunda. Düşerken yaşanan ağlamaları şampiyonluk ile telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.