Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir Basket’te İki İmza Birden

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket, yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Eskişehir temsilcisi, Buğrahan Tuncer ve Evren Büker ile sözleşme imzaladı.Gelecek sezon Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ne çıkmak...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir Basket’te İki İmza Birden
Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket, yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Eskişehir temsilcisi, Buğrahan Tuncer ve Evren Büker ile sözleşme imzaladı.
Gelecek sezon Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ne çıkmak için mücadelesini sürdüren Eskişehir Basket, sezonun kapanmasının ardından transferde hareketli günler geçirdi. Daha önce başarılı isimlerle anlaşmaya vardıklarını açıklayan kulüp, eski oyuncusu Buğrahan Tuncer ve Evren Büker ile resmi sözleşme imzaladı.
“HEDEFİMİZ BU SENE ŞAMPİYONLUK”
İmza töreninde konuşan Eskişehir Basket Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, bu sezon şampiyonluğa oynayacaklarını belirtti. Başkan Özeçoğlu, “Bizim 6 ay önce aldığımız bir karar vardı. Eskişehir’de arkadaşlarla birlikte hedefimiz Eskişehir Basket’in Avrupa Kupalarında oynama hedefi var. Bu hedef doğrultusunda da bu yıl transferlere, şehrimizin altyapısı ve insanları inandırma adına daha iyi işler yapmak için iyi transferlerle bugün başlıyoruz. Hedefimiz bu sene şampiyonluk. Bu yüzden de bize inandıkları için Evren ve Buğra’ya teşekkür ediyorum. Kendilerine güveniyoruz. Biz onun dışında transfer yapmak için yapmıyoruz. Eskişehir’de karakterli, kendini, her şeyini son damlasına kadar terini akıtacak arkadaşlarla anlaştık. Bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
“ELİMİZDEN GELEN TÜM MÜCADELEYİ, ÖZVERİYİ GÖSTERECEĞİZ”
Transferiyle ilgili düşüncelerini dile getiren yeni transfer Evren Büker ise, “Eskişehir, hem şehir olarak hem de basketbola yaptığı yatırımdan dolayı tanıtım anlamında da önemli diye düşünüyorum. Biz de bizleri seçtiğiniz için teşekkür ediyoruz. Elimizden gelen tüm mücadeleyi, özveriyi göstereceğiz. İnşallah Eskişehir şehrini bir üst lige yükseltip sonra da Avrupa Kupalarında mücadele edecek bir takım oluruz diye düşünüyorum. Buğrahan ile ilk imzaları atanlar olacağız. Güzel bir ekip olacağımızı düşünüyorum. Şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız İnşallah Allah utandırmaz. Lige çıkarız, sonra da birlikte devam ederiz.
Eskişehir Basket’in eski oyuncusu Buğrahan Tuncer de transferiyle ilgili şöyle konuştu:
“2 yıl önce burada oynamıştım. Şanssız bir sezon geçirip küme düşmüştük. Görülmemiş bir hesabımız var. Ben de tekrardan lige çıkıp, herkese her şeyi kanıtlamak istiyoruz. İnşallah herkes için hayırlısı olur”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.