Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir Basket yola çıkıyor

İstanbul BBSK’yı yenerek Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne iyi bir başlangıç yapan Eskişehir Basket, 15 Ekim Pazar günü deplasmanda Balıkesir temsilcisi Banvit’in konuğu olacak.Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanacak olan maç...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir Basket yola çıkıyor

İstanbul BBSK’yı yenerek Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne iyi bir başlangıç yapan Eskişehir Basket, 15 Ekim Pazar günü deplasmanda Balıkesir temsilcisi Banvit’in konuğu olacak.

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanacak olan maç için Eskişehir Basket yarın yola çıkacak. Saat 11.00’de Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda yapılacak olan son antrenmanın ardından Potanın Şimşekleri saat 13.00’de karayolu ile Bandırma’ya hareket edecek.

Mutlu yıllar Miguel

Eskişehir Basket’te koç Josep Maria Berrocal’in yardımcı antrenörü İspanyol Miguel Angel Hoyo Ramos’un doğum günü, yapılan antrenman öncesi kutlandı. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 2. haftasında oynanacak olan Banvit maçı hazırlıklarını sürdüren Potanın Şimşekleri ile Eskişehir Basket teknik ekibi, yardımcı antrenör Ramos’un doğum gününde eğlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.