Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir Basket turnuvadan ikincilik ile döndü

Eskişehir Basket, 2-4 Eylül tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Memduh Öget Turnuvası’nda 2 galibiyet 1 mağlubiyet alarak ikinci oldu. Eskişehir Basket Takım Menajeri Gürol Karamahmut, “Turnuvadaki üç karşılaşma hem rakiplerimizi...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir Basket turnuvadan ikincilik ile döndü
Eskişehir Basket, 2-4 Eylül tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Memduh Öget Turnuvası’nda 2 galibiyet 1 mağlubiyet alarak ikinci oldu. Eskişehir Basket Takım Menajeri Gürol Karamahmut, “Turnuvadaki üç karşılaşma hem rakiplerimizi hem de kendi ekibimizi görmek açısından önemli bir fırsattı” dedi.
Basketbol 1’inci Ligi’nde mücadele edecek olan Siyah-Kırmızılı devler 2016-17 sezonunun başlamasına kısa süre kala turnuvada boy gösterdi. Eski FIBA hakemlerinden ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) Bölge Eğitim Sorumlusu merhum Memduh Öget adına düzenlenen turnuvaya 4 takım katıldı. Eskişehir Basket ilk maçında Petkim’i 73-61 mağlup etti. Potanın devleri ikinci maçta Sakarya BŞB ile karşılaştı. Karşılaşmayı Sakarya ekibi 77-71 kazandı. Üçüncü ve son maçta Eskişehir Basket, Ankara DSİ’yi 98-75 yenerek turnuvada Sakarya’nın ardından 2’nci oldu.
Eskişehir Basket Takım Menajeri Gürol Karamahmut, turnuva hakkında değerlendirmede bulundu. Karamahmut, “Sezon öncesi antrenmanları bizim için ağır geçti. Bu turnuvadaki üç karşılaşma hem rakiplerimizi hem de kendi ekibimizi görmek açısından önemli bir fırsattı. Bu dönemi çok iyi ve sakatlıksız geçirdik. Sadece Cemal Nalga’nın sakatlığı biraz canımızı sıktı. Kendisi 3 hafta aramızdan ayrı kalacak. Sakarya maçında istenilen performansı sahaya pek yansıtamadık. Ancak bu tür turnuvalar eksikleri görme bakımından bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.
“Takım elinden geleni yaptı”
Ayrıca Karamahmut, genç oyuncuların performansına da değinerek, “Son Mamak DSİ maçında takım elinden geleni yaptı. Sahadan galip ayrıldık. Bizim için önemli olan genç oyuncuların performansıydı. Onlar diğer oyuncuları aratmadı. Önümüzdeki Federasyon Kupası maçlarında eksiklerimizi de giderip oradaki performansımızı en üst seviyeye çekmeyi düşünüyoruz. Bizim orada tek hedefimiz var o da finale kalmak. Tek sakatlığımız Cemal Nalga. 3 hafta yok. Lige yetişecek ancak Federasyon Kupası’nda olmayacak gibi görünüyor şu an” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.