Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Yöneticiden Mersin İdmanyurdu Yönetimine Tepki

Mersin İdmanyurdu eski yöneticisi Ayhan Erdem, mevcut yönetimin takımı yönetmek yerine eski yönetime çamur atarak başarısızlıklarına kılıf aradığını öne sürerek, "Mersin İdmanyurdu’nu göz göre göre düşürdüler, şimdi de bahane...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin İdmanyurdu eski yöneticisi Ayhan Erdem, mevcut yönetimin takımı yönetmek yerine eski yönetime çamur atarak başarısızlıklarına kılıf aradığını öne sürerek, "Mersin İdmanyurdu’nu göz göre göre düşürdüler, şimdi de bahane arıyorlar" dedi.
Erdem, yaptığı yazılı açıklamada, mevcut yönetimin takımın küme düşmesinin ardından yaptıkları açıklamalarla kendilerini hedef gösterdiğini ileri sürdü. Eski kulüp başkanı Ali Kahramanlı ve kendisi üzerinden yapılan karalama kampanyası ile başarısızlıklara kılıf arandığını öne süren Erdem, "Takımı yönetmek yerine herkese çamur attılar. Mersin İdmanyurdu’nu yönetemediler. Biz kulübü, sezon sonuna kadar olan borçlar dahil 70 milyon lira borçla devrettik. Bu borç genel kurulda ibra edildi. Gelinen noktada Mersin İdmanyurdu’nun toplam borcunun 77 milyon lira olduğu açıklandı. Yönetim 5 ayda 16 milyon lira borç ödediğini ifade ediyor. Bu durumda 70 milyon lira borcun, 54 milyon liraya düşmüş olması gerekir. Nasıl oluyor da yapılan ödemelere rağmen kulübün borcu 77 milyon lira olarak açıklanıyor? Transfer tahtasını açmayarak borç ödeyeceklerini söylüyorlardı, ancak yapılan son açıklamada borcun giderek arttığı ortada. Çocuk mu kandırıyorlar? Algı operasyonunu başkasına yapsınlar. İnsanlar bu kadar aptal değil. Önümüzde bir Beşiktaş örneği var. Eski yönetimin birçok borcu vardı. Fakat yeni yönetim 2 yılda takımı hem şampiyon yaptı hem de stadyum inşa etti. Milleti kandırmak yerine kendinizi sorgulayan" diye konuştu.
"BİZ TARİHE GEÇTİK PEKİ YA SİZ?"
Eski başkan Ali Kahramanlı ve yönetim kurulu olarak Mersin İdmanyurdu’nu 29 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkardıklarını hatırlatan Erdem, "Tarih bizi Mersin İdmanyurdu’nu 29 yıl sonra Süper Lig’e çıkaran yönetim olarak yazacak. Peki ya sizi? 5 ayda takımı düşüren, herkese iftira atan yönetim olarak bilecek. Herkes unutsa da tarih kimseyi unutmayacak" şeklinde konuştu.
Alacaklarından dolayı kulübü icraya vermekle suçlandığını hatırlatan Erdem, bu duruma şöyle açıklık getirdi:
"12 yıl bu kulüpte görev yaptım. O zamandan bugüne kadar şirketim ve ben dahil 175 bin TL para verdik. Ama bana hep iftira attılar. Ben de yasal yollarla kulübe para verdiğimi ispatlamak istedim. Benim derdim kulüpten para almak değil. Bana ileri geri konuşanlara belgeli bir şekilde cevap vermekti. 70 milyon lira borcu olan bir kulüpten benim bu parayı almam için 10 yıl geçmesi lazım. Benim Mersin İdmanyurdu’luluğumu kimse sorgulamasın. Ben bu kulübe bir 175 bin TL daha veririm. Ama bu yönetime değil."
"KİMSEYE VERİLMEYECEK HESABIM YOK"
Kendisinin Mersin İdmanyurdu’nun altyapısına futbolcu getirdiği yönündeki iddialara da yanıt veren Erdem, "Böyle bir şey söz konusu olamaz. Yıllarca kulüpte görev aldım. Bu süre zarfında altyapıdan üst yapıya kadar imzalı bir belgem varsa ortaya koysunlar. Kimseye verilmeyecek hesabım yok. Ama bu yalanlarla itibarımı kimseye zedelettirmem. Bu kulübe emeği geçen bir yönetici olarak mevcut yönetimden ricam; bu tür polemiklerle kamuoyunu meşgul etmeyin. Bu kulübe emek veren başta eski başkan Ali Kahramanlı ve diğer arkadaşlara iftira atarak bir yere varamazsınız. Siz bu takımı nasıl düşürdüyseniz tekrar çıkarmak için çaba gösterin."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.