Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Milli Futbolcular Down Sendromlu Çocuklar İçin Buluştu

Eski milli futbolcular, down sendromlu özel çocuklarla farkındalık oluşturmak için bir araya geldi. Organizasyonda çocukların süt içmelerine vurgu yapılırken, eski futbolcular down sendromlu çocuklarla keyifli bir maç yaptı.Ergün Penbe Halı...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski milli futbolcular, down sendromlu özel çocuklarla farkındalık oluşturmak için bir araya geldi. Organizasyonda çocukların süt içmelerine vurgu yapılırken, eski futbolcular down sendromlu çocuklarla keyifli bir maç yaptı.
Ergün Penbe Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona Elvir Baliç, Hakan Ünsal, Mustafa Kocabey, Ergün Penbe, Kerem İnan gibi bir dönemin yıldız futbolcuları katıldı.
Down sendromlu çocuklarla yakından ilgilenen eski futbolcularla çocuklar arasında ise bir halı saha maçı gerçekleştirildi. Bu maçta down sendromlu çocuklar eski milli futbolcuları 4-0’lık skorla yenerken, maçın ardından keyifli görüntüler ortaya çıktı. Hakan Ünsal ve Ergün Penbe maçın bitiş düdüğüyle çocuklara süt dağıtırken, futbolculara down sendromlu çocuklara katkıları nedeniyle plaket verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.