Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Kaptan Celil’den Play-off Yorumu

Samsunspor’un efsane futbolcularından Celil Sağır, Samsunspor’un Balıkesirspor maçını aldığı takdirde Play-off’u garantileyebileceğini söyledi.Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen bir...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunspor’un efsane futbolcularından Celil Sağır, Samsunspor’un Balıkesirspor maçını aldığı takdirde Play-off’u garantileyebileceğini söyledi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen bir etkinliğe katılan Samsunspor’un eski kaptanı Celil Sağır, kırmızı-beyazlı kulübün Play-off şansını değerlendirdi. Celil Sağır, "Samsunspor’un Play-Off’a çıkmasına herhalde benden daha fazla inanan kimse yoktur. Önceki haftalarda başarısız sonuçlar aldığında da bu takımın kaliteli bir takım olduğunu, sadece tek eksiğin futbolcular, teknik ekip ve yöneticilerin birbirine inanması gerektiğini defalarca söylemiştim. Nitekim başarısız sonuçlardan sonra üçte üç yaptıktan sonra bir hava yakaladılar. Önceden söylediğim gibi Play-off’un şu anda en büyük adaylarından birisi Samsunspor. Zaten camiasıyla, kadrosuyla fazlasıyla hak ediyor. Normalde şu ligde ilk iki de çıkması gerekirdi. Play-off’a girmesi benim için Samsunspor’un başarılı olduğu anlamına gelmez. Zaten en kötü zamanında Play-off’a girecek bir camiadır. Şu anda Balıkesir maçı gibi önemli bir maç var önlerinde. Balıkesir’i geçtikleri takdirde Play-off’a girmişlerdir. Taraftarımız bir mesaj vermeden bile gerekeni yapıyor. Her maçı dolduruyorlar. Devamlı takımlarının arkasındalar. Taraftarın takımın arkasında olması için önemli bir durum. İnşallah Samsunspor Play-off’a kalır" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.