Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Galatasay’lı Elano, Hindistan’da gol krallığına koşuyor

Hindistan Süper Lig takımı Chennaiyin FC’da forma giyen eski Galatasaray’lı oyuncu Elano Blumer oynadığı 4 maçta 5'inci golüne ulaşarak gol krallığı sıralamasında birinciliğe yükseldi. Elano, üç golü serbest vuruştan kazandı. Chennaiyin...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2014 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2014 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hindistan Süper Lig takımı Chennaiyin FC’da forma giyen eski Galatasaray’lı oyuncu Elano Blumer oynadığı 4 maçta 5'inci golüne ulaşarak gol krallığı sıralamasında birinciliğe yükseldi. Elano, üç golü serbest vuruştan kazandı.

Chennaiyin FC ve eski Fenerbahçe’li Fransız golcü Anelka’nın forma giydiği Mumbai City FC karşılaşmasında ev sahibi takım 5-1 kazandı. Chennaiyin FC takımında teknik direktör ve oyuncu olan Materazzi’nin talebeleri istediği oyunu ortaya koyarak,bu sezon oynanan 15 karşılaşmada en çok gol atılan maç olarak da dikkat çekti. Daha önce bu rekor Pune City’yi 5-0 yenen Mumbai City FC’de bulunuyordu.

Oyuncularını tanımaya başlayan teknik direktörler takımın artı ve eksiklilerini de ortaya çıkarmaya başladı. Mumbai City FC defans sıkıntısı olduğuna inanırken, FC Goa teknik direktörü Zico, golcü oyuncusunun olmamasından dert yanıyor. Ligin en çok gol atan takımı Chennaiyin FC teknik direktörü Materazzi ise Lig’deki en iyi yerli oyunculara sahip olduğunu söyledi.

Bugün Başkent Yeni Delhi’de Del Pierro’nun forma giydiği Delhi Dynamos FC ile ligde 3.sırasında yer alan Northeast United FC karşı karşıya gelecek.

Hindistan Süper Ligi 10 Aralık’a kadar sürecek karşılaşmalar sonrası puan sıralamasında ilk 4’e giren takımlar kendi aralarında mücadele edecek. Finale yükselecek iki takım arasında oynanacak müsabaka sonrasında şampiyon takım belli olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.