Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Eses Yaz 2965’e Gönder’ Kampanyası

Eskişehirspor’un içinde bulunduğu mali krize destek vermek amacıyla SMS ile yardım kampanyası başlatıldı.Eskişehir Valiliği, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğinde, Eskişehirspor’a destek...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Eses Yaz 2965’e Gönder’ Kampanyası
Eskişehirspor’un içinde bulunduğu mali krize destek vermek amacıyla SMS ile yardım kampanyası başlatıldı.
Eskişehir Valiliği, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğinde, Eskişehirspor’a destek olmak amacıyla kampanya başlatıldı. Düzenlenen kampanya Eskişehir Valiliği binasında bulunan Yunus Emre Toplantı Salonunda basın ve taraftara tanıtıldı. Tanıtıma, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Ekrem Birsen ve taraftar grubu önderleri katıldı. Katılımcılar salona Eskişehirspor atkısı ile geldi.
Üç ay sürecek olan kampanyada Eskişehirspor’a destek vermek isteyen taraftarların telefonlarının mesaj kısmına ESES yazarak 2965’e göndermesi yeterli olacak. Taraftarlar her SMS için takımlarına 5 lira katkı sağlayacak. Ayrıca işletmeler için hazırlanan stickerleri almak isteyen esnaf ise verdiği 50 lirayla Eskişehirspor’a destek sağlayabilecek.
Kampanya hakkında konuşan Vali Tuna, toplanacak paralarla oyuncuların borçlarının ödeneceğine dikkat çekerek, “Kulübün borçları var. Bu borçlar için yönetimin gayret göstermesi gerekiyor. Bu bizim dışımızda bir hadise. Biz Eskişehirspor’un yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kampanya ile amacımız futbolcuların motive edilmesi. Kendilerini alacakları yönünde güvende hissetmeleri. Bunu oyunlarına yansıtmalarını arzu ediyoruz. Tekrar buradan onlara seslenerek ‘Burada alacağınız kalmaz. Siz sadece oyununuzu iyi oynayın, biz sadece bunu bekliyoruz’ diyoruz. Yaptıklarımızın karşılığını futbolculardan da görmek istiyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından Vali Tuna başta olmak üzere, oda başkanları ve taraftar önderleri attıkları mesajla Eskişehirspor’a 5 liralık destek oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.