Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Es-es’ten Dört Dörtlük Galibiyet

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Eskişehirspor, evinde Medicana Sivasspor’u 4-2 mağlup etti.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, takımının gösterdiği performanstan...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2015 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2015 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Eskişehirspor, evinde Medicana Sivasspor’u 4-2 mağlup etti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.
Skibbe, ikinci yarıda daha heyecanlı bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Çünkü ilk yarı maçı domine ettik ve öne geçtik. Baya agresif bir halde oynadık. İstekli ve öne doğru oyunumuzla sonuca ulaştık. İkinci yarının başlarında Gekas’ın golüyle 3-0 öne geçtik. Ama ne yazık ki konsantreli bir şekilde devam edemedik ve rakip bize 2 golle yaklaştı. Ondan sonra Lawal’ın çok güzel hazırladığı bir pozisyonda Gekas’ın güzel golüyle skoru belirledik. Takımımın ilk dakikadan 90. dakikaya kadar gösterdiği performanstan çok memnunum. Umuyorum ki gelecek hafta yine evimizde oynayacağımız Rizespor karşısında da aynı performansı gösteririz" dedi.
MEDİCANA SİVASSPOR CEPHESİ
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise, sahadan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydetti.
Yalçın, rakiplerini galibiyetten dolayı tebrik ederek, "Beklemediğimiz bir gece oldu. Oyunun tamamında inanılmaz bireysel hatalar yaptık. Golleri bireysel hatalardan yedik. Bu seviyedeki bir takımın yapmaması gereken hatalar yaptık. 3-2’ye getirdikten sonra yarım saat vardı. Maçı çevirebileceğimizi düşünüyorduk, istekliydik de. Ama dediğim gibi çok basit goller yedik. Oyuncularımın maça hazırlanamadığı çok net ortada. Kötü bir gece oldu, üzgünüz. Ligde maalesef bu tür maçlar olabiliyor. Hiç hesapta olmayan şeyler oyun içerisinde çıkabiliyor. Bu maçı hemen unutup, önümüzdeki hafta 3 puan alarak bunu telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.
Yalçın, Eskişehirspor taraftarlarına da övgüler yağdırarak, "Eskişehirspor taraftarını itici bir güç olarak görüyorum" ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.