Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzurumspor’da transfer çalışmaları sürüyor

BB Erzurumspor 2016-20176 sezonu öncesi transfer çalışmaları sürdürüyor.BB Erzurumspor tesislerinde düzenlenen törende 9 futbolcu ile mukavele imzalandı. Yapılan tören ile Karşıyaka Spor Kulübü’nde oynayan deneyimli orta saha oyuncusu Engin...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzurumspor’da transfer çalışmaları sürüyor
BB Erzurumspor 2016-20176 sezonu öncesi transfer çalışmaları sürdürüyor.
BB Erzurumspor tesislerinde düzenlenen törende 9 futbolcu ile mukavele imzalandı. Yapılan tören ile Karşıyaka Spor Kulübü’nde oynayan deneyimli orta saha oyuncusu Engin Baytar, Altınordu’dan kaleci Evren Üstündağ, Antalyaspor’dan kaleci Onur Parlar, Osmanlıspor’dan sol bek oyuncusu Sinan Morgil, Sarıyer’den stoper Fırat Arıkan, Kaltalspor’dan ön libero oynayan Uğur Utlu, Tuzlaspor’dan orta saha oyuncusu Erdem Koçal, Antalyaspor’dan alınan libero H. İbrahim Tuna ve Gençlerbirliği’nden forvet Ersel Aslıyüksek ile sözleşme imzalandı.
BB Erzurumspor’un geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan İlker Günay, Osman Berkay Özçelik, Emre Hasan Balcı, Halil Uysal, Kubilay Yıldırım, İbrahim Demirer ve Ozan Buluş’un da yeni sezonda takımdan ayrıldıkları açıklandı.
İmza törenine BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, Başkan Vekili Zafer Aynalı, Genel Kaptan Murat Arslan, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ve yöneticiler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.