Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzincan da 66 spor klubüne malzeme dağıtımı

Erzincan İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan temin edilen spor malzemeleri Amatör Spor Kulüplerine dağıtıldı.Erzincan 13 Şubat Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen dağıtım törenine Erzincan...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2017 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2017 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzincan da 66 spor klubüne malzeme dağıtımı

Erzincan İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan temin edilen spor malzemeleri Amatör Spor Kulüplerine dağıtıldı.

Erzincan 13 Şubat Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen dağıtım törenine Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Amatör Spor Kulübü temsilcileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan dağıtım töreninde minikler cimnastik branşı gösterilerini katılımcılara sundular. Ardından konuşan Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu her yıl düzenli olarak yapılan malzeme dağıtımları kapsamında Erzincan da faaliyet gösteren 66 kulübe malzeme dağıtımı yapılacağını belirterek, amatör spor kulüplerinin sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi olduğuna dikkat çekti.

Erzincan da toplam 19 bin 870 lisanslı, 2 bin 870 faal ve İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okullarında ise 4 bin 525 sporcunun bulunduğunu kaydeden Mumcu, sporun yaygınlaştırılması için geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağladıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından amatör spor kulüplerine Erzincan Valisi Arslantaş ve beraberindeki il protokolü tarafından malzemelerin dağıtımı yapıldı. Erzincan Valisi Ali Arslantaş, tüm spor kulübü temsilcileri ile görüşerek, yardım malzemelerinden faydalanan tüm kulüplere yeni sezonda başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.