Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ertuğrul Sağlam: Güzel oynadık ama gol pozisyonlarını değerlendiremedik

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği karşısında güzel bir futbol oynadıklarını ama şansız olduklarını, gol pozisyonları bulmalarına rağmen bunu değerlendiremediklerini söyledi.Sağlam, maçın ardından düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2014 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2014 00:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği karşısında güzel bir futbol oynadıklarını ama şansız olduklarını, gol pozisyonları bulmalarına rağmen bunu değerlendiremediklerini söyledi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Gençlerbirliği karşısında şansız goller yediklerini kaydetti. "Şanssız bir futbol akşamı yaşadık. Maça iyi başladık, pozisyonlar da bulduk ama maalesef olmadı. Çok şanssız bir gol yedik." diyen Sağlam, "O kadar uzun yıllardır futbol oynuyorum, böyle şanssız goller nadir oluyor. İkinci yarıda baskı yaptık, pozisyonlar bulduk. Ofansif açıdan renkli bir karşılaşma oldu. Kazanma adına her şeyi ortaya koyduklarından dolayı oyuncularımı tebrik ettim. Biz hep böyle oynayalım bir maç, iki maç kaybederiz ama kazanırız dedim. Tabii üzüldük, taraftarımıza üzüldüm. Onlar takımın kazanması için her şeyi yaptılar. Ama maalesef futbolda böyle talihsizlikler olabiliyor." şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği Teknik Sorumlusu Osman Nuri Işılar ise deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadıklarını belirtti. Işılar, "Hafta içerisinde iskelet kadrodaki oyuncuların sakatlığı da bizleri ister istemez bu maça genç kadroyla çıkmamıza neden oldu. Eskişehirspor bizi ciddi anlamda rahatsız etti. Özelikle 3-4 pozisyonda şans bizim yanımızdaydı. Ancak biz deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynamaya çalıştık. Kendi takımımı da Eskişehirspor'u da seyrederken Türk futbolu adına büyük keyif aldım." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.