Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ertekin: "Kazanmayı hak etmedik"

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Ümraniyespor’a 2-0’lık skorla mağlup oldukları maçın ardından karşılaşmayı kazanmayı hak etmediklerini söyledi.TFF 1. Lig’in 8. hafta maçında Bandırmaspor, sahasında konuk ettiği Ümraniyespor’a...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Ümraniyespor’a 2-0’lık skorla mağlup oldukları maçın ardından karşılaşmayı kazanmayı hak etmediklerini söyledi.
TFF 1. Lig’in 8. hafta maçında Bandırmaspor, sahasında konuk ettiği Ümraniyespor’a 2-0 yenildiği maç sonrası Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin açıklamalarda bulundu.
Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, ’’Bu sezonun ilk maçlarında oynadığımız en kötü maçı oynadık. Ne top bizde iken ne top rakipte iken çok fazla etkili olamadık. Öyle olunca da doğal olarak kaybediyorsunuz. İlk yarının 45 dakikalık bölümünde pozisyonumuz bile yok. İkinci yarı biraz daha risk alarak pozisyon bulmaya çalıştık. Bulduğumuz bir veya iki pozisyonu değerlendiremedik. Genel anlamda baktığınızda kazanmayı hak etmedik ama futbolda böyle günler var. Ama bugün Bandırmaspor için çok kötü bir gün oldu. Oynadığımız diğer maçların hepsinde çok daha iyi performans sergilemiştik. Lakin takım olmak böyle günlerde belli oluyor. İnşallah bundan sonraki hedefte de Salı günü kupa maçımız, Pazar günü Eskişehir’de maçımız var. Tekrar yükselişe geçip hem iyi futbol hem de puanları almak için gerekli tüm çabamızı sarf edeceğimizi düşünüyorum’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.