Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ertekin: "Çok Şey Kazanmadık Sadece Avantaj Yakaladık"

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 19:54
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 19:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ertekin: "Çok Şey Kazanmadık Sadece Avantaj Yakaladık"
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup yarı final ilk maçında Bandırmaspor evinde İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Çok şey kazanmadık sadece avantaj yakaladık" dedi.
Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, yaptığı basın açıklamasında, "Bu tür maçlarda hava şartları iyi olmayınca her şey birbirine karışıyor. Rüzgarla birlikte ilk devre fazla etkili olamadık ama ilk devrenin son bölümünde golü bulduğumuz için bugün şanslıydık. İkinci yarıda da rüzgarın rakibin yanında olması biraz daha önlem almaya itti. Daha dengeli oynamayarak 1-0’ın avantajını kullanmaya çalıştık. Bu tür maçlarda 1-0 iyi bir skor olmamasına rağmen kötü bir skor da değil. Çok şey kazanmadık sadece avantaj yakaladık. İnşallah salı günü İstanbul’daki maçta biraz daha iyi oyunla biraz daha iyi pozisyonlarla maçı geçiririz. İlk yarıdaki yakaladığımız pozisyonları gol yapabilmiş olsaydık biraz daha becerikli olabilseydik skor daha iyi olabilirdi. Ne yazık ki ancak bu kadar oldu. Salı günü orada gol bulup turu geçmeye çalışacağız" dedi.
Basın mensuplarının ’İki takımda da yorgunluk var mıydı?’ sorusuna cevap veren Ertekin, "Bizim gibi takımlar 3 veya 4 günlük süreler ile oynamaya alışık değil. Havanın durumu da iyi değildi, bunaltıcı bir hava vardı. Böyle olunca da her iki takımın oyuncuları da yoruldu. Yorulan oyuncular doğru hareket edemiyorlar ve doğru karar veremiyorlar. Yorulsak da yorulmasak da salı günü bir şekilde turu geçmeyi düşünüyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.