Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ertekin, 5-0'lık Bursaspor yenilgisinin ardından taraftarlardan özür diledi

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Bursaspor karşısında alınan 5-0 mağlubiyetin ardından taraftarlardan özür diledi. Spor Toto Süper Ligi 7. haftasında Bursaporspor'u ağırlayan ve sahadan 5-0'lık farklı bir mağlubiyetle ayrılan...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2014 22:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2014 22:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ertekin, 5-0'lık Bursaspor yenilgisinin ardından taraftarlardan özür diledi
Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Bursaspor karşısında alınan 5-0 mağlubiyetin ardından taraftarlardan özür diledi.

Spor Toto Süper Ligi 7. haftasında Bursaporspor'u ağırlayan ve sahadan 5-0'lık farklı bir mağlubiyetle ayrılan Balıkesirspor'da moraller bozuk. Ev sahibi Balıkesirspor ise ligdeki 5. mağlubiyetini alarak ligin dibine demir attı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmede bulunan Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin, maçın başında arka arkaya yedikleri gollerin ardından takımın gardının düştüğünü belirterek, "Bizim adımıza kötü bir akşam oldu. Daha sonra da toparlamaya çalıştık. Ne yazık ki maç sonuna kadar o skorun verdiği dezavantajla mücadele gücümüzde oldukça düşüktü. Bu akşam kötü bir gündü Balıkesirspor adına. Tüm taraftarlardan özür diliyorum. Futbolda bazen bu tür günler oluyor. Bu hakikaten bizim çok kötü günlerimizden birisiydi. Söylenecek çok fazla şey de bulamıyorum." ifadelerini kullandı.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise her iki takım için üç puana ihtiyaç olan bir maça çıktıklarını belirterek, "Böyle olunca da kazanmak isteyen ev sahibi ekibin oyun anlayışını biz de iyi kullandık. Golü de erken bulunca zaten Balıkesirspor'da sıkıntılar başlamıştı. Bizim için de artılar oldu. Oyunun tamamen hakimiydik. Hem rakibi oynatmadık pozisyon vermedik hem de çok pozisyona girip çok gol attık. Esasında bu maçta attığımız golleri geçen maçlarda atma şansımız vardı. Yine altı maçta da iyi oynamıştık. Beşiktaş, Eskişehir ve Mersin maçında da golleri bulabilirdik. Bugün oyunumuzun karşılığında şans da yardım etti. Hakkımız olan şans yanımızdaydı. Hak ettiğimiz üç puanı aldık, bütün oyuncularımı kutluyorum, tebrik ediyorum. Bizim için iyi bir skor." dedi.






En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.