Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ertekin: 40 yıl sonra Süper Lig maçı oynayacağız, çok heyacanlıyız

Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, 40 yıl aradan sonra taraftarın önünde Süper Lig temsilcisi olarak sahaya çıkacakları için çok heyecanlı olduklarını söyledi. Ertekin, "40 yıl sonra Süper Lig'de...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2014 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2014 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ertekin: 40 yıl sonra Süper Lig maçı oynayacağız, çok heyacanlıyız
Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, 40 yıl aradan sonra taraftarın önünde Süper Lig temsilcisi olarak sahaya çıkacakları için çok heyecanlı olduklarını söyledi. Ertekin, "40 yıl sonra Süper Lig'de oynamak kolay bir olay değil. Birinci maç olması itibariyle hem taraftar hem takım hem de yönetim bizler, gerçekten bir heyecan içindeyiz. Tatlı bir heyecan bu." dedi.

40 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Balıkesirspor, önümüzdeki hafta Cuma günü ligin açılış maçında Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor'u konuk edecek. Balkes, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. İki etaplık Bolu kampını tamamlayıp şehre dönen Kırmızı-Beyazlı ekip, teknik direktör İsmail Ertekin nezaretinde Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde çalışmalara devam ediyor. Geçtiğimiz pazar günü sezon açılışını gerçekleştiren Balıkesirspor, tam kadro yeni sezona hazırlanıyor.

Teknik direktör Ertekin, kamp sezonu, hazırlık maçları, yeni sezon hedefleri, takımın son durumu ve son olarak Yunanistan 1.Lig ekiplerinden AEL Kalloni ile oynanan hazırlık maçını değerlendirdi.

Tesislerde antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Ertekin, ilk günden itibaren hem transfer olarak hem de antrenman olarak seyredilebilir bir takım yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Şu an itibariyle her şey çok iyi ve rayında demek biraz iyimserlik olur. Mutlaka eksikler var. Ama ilk lig maçına kadar en iyi şekilde eksikleri tamamlayıp lige iyi başlamak istiyoruz. Hem fizik, kondisyon yönünden hem takım bütünlüğü yönünden hem takım oyunu yönünden mutlaka eksikler var. Çünkü çok kısa süre bir takımda yüzde 50-60'a yakın bir değişim yapıyorsanız takım olmak kolay olmuyor. Ancak her geçen artıya doğru gidiyoruz. Şu an itibariyle de devamlı artıya gittiğimiz için sevinçliyiz." şeklinde konuştu.

Pazar günü Yunanistan 1.Lig ekiplerinden AEL Kalloni ile oynanan hazırlık maçında takımını başarılı bulduğunu ifade eden Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Mutlaka ufak tefek hatalar vardır ama ben memnunum. Karşımızdaki rakip de bize denk bir takımdı. İyi maç olduğunu düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

40 yıl aradan sonra taraftarın önünde Süper Lig temsilcisi olarak sahaya çıkacakları için çok heyecanlı olduklarına dikkat çeken Ertekin, şöyle devam etti: "40 yıl sonra Süper Lig'de oynamak kolay bir olay değil. Bunu gerçekleştirdiğimiz için geçen yıldan son derece mutluyuz. Bu yıl da heyecanın içine öyle bir katılalım ki biz de ilk maçı kazanarak iyi iş çıkararak katılalım diyoruz. Birinci maç olması itibariyle hem taraftar hem takım hem de yönetim bizler, gerçekten bir heyecan içindeyiz. Tatlı bir heyecan bu. Çünkü 40 yıl sonra Süper Lig'de olmak güzel bir olay. Şu an itibariyle belki birçok insan hala nerede olduğumuzun farkında değil gibi gözüküyor. Ama cuma akşamı hepimiz nerede olduğumuz göreceğiz ve ilk lig maçında bunu tadacağız hep beraber."

Süper Lig'de taraftara güvendiklerini belirten Ertekin, maçlarda boş koltuk kalmayacağına işaret etti. Taraftarın kendilerine maç sonuna kadar destek vereceğine inandığını vurguladı. Süper Lig hedeflerini açıklayan Balıkesirpor Teknik Direktörü, seyredilebilir bir takım olduklarını ve ekibinin lige renk katacağını bildirdi. "İyisiyle kötüsüyle herkesi yenebilecek bir takım, ama herkes de bizi yenebilir." diyen Ertekin, "Çünkü görüntü onu gösteriyor. Buradaki hedef oyunculara bağlı. Onlar kazanmaya devam ederlerse hedef yukarılar olur. Ama kaybedersek bu sefer düşmeme adına savaş verirsiniz. Bu hedefi de oyuncularımız ilk maçtan itibaren ortaya koyacaklar. Her sene lig atlayınca uyum sağlamak kolay olmadı. Zor bir olay. Çünkü her çıktığımız ligde daha farklı şeyler düşünmek zorunda kalıyorsunuz. Çünkü Süper Lig'de her şey süper olsun istiyoruz." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.