Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ersun Yanal’dan gözdağı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Atiker Konyaspor maçında yıldız oyuncularına göz dağı verdi. Onazi ve Castillo’yu yedek kulübesine çeken deneyimli teknik adam "Formayı hak eden alır" mesajını yineledi.Spor Toto Süper Lig’de...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Atiker Konyaspor maçında yıldız oyuncularına göz dağı verdi. Onazi ve Castillo’yu yedek kulübesine çeken deneyimli teknik adam "Formayı hak eden alır" mesajını yineledi.
Spor Toto Süper Lig’de ilk 4 haftada 1 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak tarihinin en kötü başlangıcını yapan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, Atiker Konyaspor maçı öncesi yıldız oyuncular Castillo ve Onazi’yi yedek kulübesine göndererek gözdağı verdi. Sürekli forma şansı verdiği ve ancak beklediği verimi alamadığı oyuncularını Atiker Konyaspor karşısında yedek kulübesine çekerek "Formayı hak eden alır" mesajını veren deneyimli teknik adam, mücadele gücünü artırarak rakibi karşısında haftalar sonra galibiyetle tanıştı.
İlk kez birlikte oynayan oyuncular geçer not aldı.
Ligin ilk haftasında sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup ettikten sonra Gaziantepspor’a deplasmanda 1-0, evinde Osmanlıspor’a 2-0, Aytemiz Alanyaspor’a da dış sahada 3-0 yenilen bordo-mavililer, kupada Serhat Ardahanspor karşısında aldığı 6-0’lık galibiyetin ardından ligde de Atiker Konyaspor karşılaşmasında 3 hafta sonra 3 puanla tanıştı.
Trabzonspor’da uzun bir aranın ardından ise ilk 11’de Trabzonlu oyuncular bir arada oynadı. Teknik Direktör Ersun Yanal, radikal kararlar aldığı zorlu maç öncesi Mustafa Yumlu, Zeki Yavru, Mustafa Akbaş ve Muhammet Demir’i ilk 11’de oynattı. Bordo-mavili futbolcular mücadele hırsları ve takıma verdikleri önemli katkı ile Atiker Konyaspor’lu oyunculara alan bırakmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.