Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ersun Yanal, Akyazı'yı yeniden dizayn edecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavililerin önümüzdeki aylarda taşınmayı düşündüğü Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nde futbolcuların kullanacağı alanları yeniden dizayn edecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ersun Yanal, Akyazı'yı yeniden dizayn edecek

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavililerin önümüzdeki sezondan itibaren kullanmaya başlayacağı Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nde futbolcuların kullanacağı tesislere A'dan Z'ye el atarak yeniden dizayn edecek. Tecrübeli teknik adam bordo-mavili takımda çalıştığı iki dönemde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, futbolcuların kullandığı alanlarda yeni düzenlemeler yapmıştı. Takımın daha rahat çalışmasına imkan sağlayacak bir takım düzenlemelerle birlikte modern teknolojik cihazlarla takımın performansını artırıcı alanlar açmıştı.

Yeni sezonda Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni , Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'ne taşıyacak olan Trabzonspor, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Trabzon'a gelip iş başı yapmasının ardından yeni tesislerde inceleme yapacak. Yanal, bordo-mavili takımda çalıştığı ikinci dönemde Akyazı Stadyumu'nu ve yeni tesisleri gezerek inceleme yapmış ve yetkililerden bilgi alarak fikirlerini aktarmıştı. Yeni sezonda bordo-mavili takımın başında olacak olan tecrübeli teknik adam, Trabzonspor futbol takımının kullanacağı alanlarda ise yeniden düzenlemelere gidecek. Stadyumun TOKİ'den devralınmasının ardından yeni tesislerde bir takım düzenlemeler yaparak, spor tesisine uygun bir yapılaşma kurmayı planlayan bordo-mavili yönetim bu konuda Teknik Direktör Ersun Yanal'ın ortaya koyacağı fikirler doğrultusunda hareket edecek.

Gelecek sezon fizik gücü yüksek bir takım ortaya çıkramyı hedefleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili takımın önümüzdeki sezondan itibaren kullanmaya başlayacağı yeni tesislerde futbolcuların yaşam alanlarından, antrenman yapacakları sahalara ve kullanacağı kondisyon aletlerine kadar her alan yeniden bir yapılanma sağlamayı hedefliyor. Futbolcuların gereksim duyduğu her şeyin tesislerde sağlanması adına geniş bir rapor sunacak olan Yanal, spor salonunun dünya standartlarında son teknoloji ürünlerinin arasında yer alan spor aletlerinin salona alınmasını isteyecek. Kulübe kazandırılacak yeni aletler sayesinde futbolcuların kaliteli antrenmanlar yapmasını sağlayacak olan Yanal, eş zamanlı takip edilen sistem sayesinde ortaya çıkacak olan verilere göre hareket edecek.

Bu sezon sakatlıktan canı yanan ve birçok oyuncusundan istediği verimi alamayan Trabzonspor'da Yanal, sakatlıkların önüne geçerek her oyuncusundan tam verim almayı hedefliyor. Spor salonuna kazandırılacak teknolojik aletlerle yeni antrenman metotları uygulayarak futbolcuların nabız atım sayısı ve yorgunlukları ölçülecek. Bu sistemle birlikte Yanal, kas sakatlıklarının önüne geçmeyi amaçlıyor. Antrenman sırasında nabız atımı yüksek ve yorgun olan bir oyuncunun veriler ışığında idmanı bırakması istenecek ve salonda çalışması sağlanacak. Böylelikle, sezon öncesi kamplarda yaşanan kas sakatlıklarının büyük ölçüde önüne geçilecek. Sezon başında Trabzonspor'da bir çok oyuncu kas yırtılmasıyla karşı karşıya kalmıştı ve sezona başlayamamıştı.

KİŞİSEL DİYET PROGRAMLARI
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın üzerinde durduğu bir diğer konusu futbolcuların beslenme alışkanlıkları. Bordo-mavili takımda göreve başlar başlamaz mutfakta çalışan personel ile özel bir toplantı yapacak olan Yanal, burada bir takım düzenlemelere gidecek. Sezon başı hazırlık kampında Yanal, oyuncuların durumlarına göre kişisel diyet programını hayata geçirecek.Yağ yakma oranlarını dengede tutacak. 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.