Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ersel Uzğur: “Ankaragücü bizden daha fazla istedi”

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü’ne 3-1 mağlup olan Sivasspor yardımcı antrenörü Ersel Uzğur maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirten Uzğur,...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2019 23:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2019 23:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ersel Uzğur: “Ankaragücü bizden daha fazla istedi”

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü’ne 3-1 mağlup olan Sivasspor yardımcı antrenörü Ersel Uzğur maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirten Uzğur, “İlk 25 dakikalık bölümde istediğimizin çoğunu yaptık. Top daha fazla bizde kaldı. Ama yanlış seçimlerimizden dolayı çok top kaybettik. Ankaragücü’nün ilk ciddi atağından sonra yediğimiz gol yüzünden takım olarak motivasyonumuz düştü. İkinci yarı maç 3-1’e geldikten iki tane net pozisyon kaçırdık. Ancak Ankaragücü bizden daha fazla istedi. Maçın genelinde motivasyon eksikliği yaşadığımızda söyleyebilirim. Sezonun son maçlarında bazen bu sorunları yaşayabiliyorsunuz. Gelecek hafta oynayacağımız maç tan sonra gelecek sezonu planlayacağız” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.