Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eroğlu: "Doğru oyun ve doğru futbol bizi bu skoru getirdi"

Büyükşehir Gaziantepspor deplasmanından 3 puanla dönen Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Skoru almakta önemli ama doğru oyun ve doğru futbol bizi bu skora elbette getireceğini biliyorduk" dedi.Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir Gaziantepspor deplasmanından 3 puanla dönen Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Skoru almakta önemli ama doğru oyun ve doğru futbol bizi bu skora elbette getireceğini biliyorduk" dedi.
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Deplasmanda galibiyetimiz yoktu. Aslında bu oyunun benzerini her deplasmanda oynadık. Skoru almakta önemli ama doğru oyun ve doğru futbol bizi bu skora elbette getireceğini biliyorduk. Oyuncularıma bunu çok iyi anlattım. İki haftadadır mağlup olan bir Büyükşehir Gaziantepspor vardı. Onlarında zaafları konusunda taktiksel çalışmalarımız özellikle hücum girişimlerimiz ile ilgili yoğun bir program uyguladık. İlk yarı istediğimiz gibi oldu bir anda skoru yakaladık. İkinci yarıda tabii ki hedefimiz skoru artırabilmek ve gol yememekti. Rakibinde risk alıp oynayacağını biliyorduk. Kazandığımız için mutluyuz. Aldığımız bu galibiyetle baya bir basamak yukarı çıktık. Doğruları çalışıyoruz. Yükselmeye çalışıyoruz. İyi bir takıma sahibiz bunu her maça yansıtmak zorundayız. Şu çıkışımızı milli takım arasında yoğun programımızda çalışarak son kalan ilk yarının 6 haftasını en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.