Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erkekler ve Kadınlar Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası Gaziantep’te

Türkiye Hokey Milli Takım seçmelerinin de yapılacağı Erkekler ve Kadınlar Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası Gaziantep’te gerçekleştirilecek.Erkekler ve Kadınlar Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası’nın 6-12 Aralık 2016 tarihleri arasında...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erkekler ve Kadınlar Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası Gaziantep’te
Türkiye Hokey Milli Takım seçmelerinin de yapılacağı Erkekler ve Kadınlar Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası Gaziantep’te gerçekleştirilecek.
Erkekler ve Kadınlar Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası’nın 6-12 Aralık 2016 tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacağını açıklayan Türkiye Hokey Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Polisgücü Başkanı Mehmet Kaplan, şampiyonanın Gaziantep için önemli bir sinerji oluşturacağını açıkladı. Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığı’nın 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve 06-12 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacak olan U21 Erkekler ve Kadınlar Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası, başta Türkiye Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Polisgücü Başkanı Mehmet Kaplan olmak üzere, Gaziantepli diğer federasyon yöneticilerinin girişimleri sonucu Gaziantep’te gerçekleştirileceği açıklandı.
Türkiye Hokey Federasyon Başkanı Sadık Karakan ve Başkan Vekili Bayram Yüksel’in isteklerini geri çevirmeyerek, organizasyonu Gaziantep’e verdiğini ifade eden Mehmet Kaplan, “Türkiye’nin bir çok ilinden kulüp yöneticisi, antrenör, sporcu ve hakemlerin Gaziantep’e gelecek. Organizasyon yaklaşık bir hafta devam edileceği ve tahminen 500 kişinin katılması bekleniyor. Bizler ise Gaziantep’e gelecek heyetleri en iyi şekilde ağırlayacağız. Gaziantep İlinin son zamanlarda sıkıntılı günler geçirdi. Bu tür organizasyonların iç turizm açısından kentte bir sinerji oluşacaktır” dedi.
Gaziantep’te gerçekleştirilecek olan Erkekler ve Kadınlar Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonasında milli takım seçmeleri de yapılacağını ifade eden Kaplan, böylesi önemli bir organizasyonu Gaziantep’e veren ve tekliflerini geri çevirmeyen Federasyon Başkanı Sadık Karakan’a ve organizasyona ev sahipliği yapacak olan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.