Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erkan Teper’den Almanya’da zafer

Ağır sıklette mücadele eden boksör Erkan Teper, Almanya’nın Lüneburg kentinde çıktığı ringden zaferle ayrıldı.Dorukların Kralı lakaplı boksör Erkan Teper, Amerikalı Derric Rossy, karşısında mükemmel bir maç çıkararak izleyenlerin...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağır sıklette mücadele eden boksör Erkan Teper, Almanya’nın Lüneburg kentinde çıktığı ringden zaferle ayrıldı.
Dorukların Kralı lakaplı boksör Erkan Teper, Amerikalı Derric Rossy, karşısında mükemmel bir maç çıkararak izleyenlerin beğenisini aldı. Güçlü rakibi karşısında tüm rauntları Teper, tüm masa hakemlerinden de yüksek puanları toplamayı başardı.
Karşılaşmaya çok iyi hazırlandığını belirten Erkan Teper, “Rakibim güçlü ve tecrübeli bir isimdi. Birçok dünya şampiyonuyla maçlara çıkmış başarılı bir boksör olmasına rağmen yenmeyi başardım. Maç sırasında zaman zaman zorlandığım anlar olsa da yeniden toparlanarak üstünlüğü başararak kazanan taraf ben oldum” şeklinde konuştu.
Erkan Teper’in Antrenörü Oktay Urkal da bundan sonraki maçlarda daha iyi performans sağlayacaklarını belirterek, gelecek dönemlerde büyük maçlara çıkacaklarını ve ona göre hazırlıklarını sürdüreceklerini söyledi.
Başarılı sporcunun Basın Danışmanı Vedat Alyaz ise mükemmel bir maç oluğunu söyleyerek, “Erkan baştan sona üstün bir performans sergiledi. Erkan bu güne kadar amatörde dünya şampiyonluğu dahil birçok şampiyonluklar kazanmıştır. Profesyonele geçtikten sonra sarısıyla; Asya şampiyonluğu, Kıtalararası şampiyonluğu ve Avrupa şampiyonluklarını kazanmıştır. Şimdi sıra ülkemiz için de bir ilk olacak olan ağır sıklette dünya şampiyonluğunda. Bildiğiniz gibi rahmetli Sinan Şamil Sam’ın da en büyük hayali profesyonelde dünya şampiyonluğuydu. Ancak olmadı maalesef, şimdi bu rüyalarımızı Erkan Teper ile gerçekleştirerek ülkemize altın kemeri getirmek istiyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.