Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erkan Sözeri: "Adana Demirspor’a sonsuz başarılar"

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da karşılıklı görüşülerek yollar ayrılan Teknik Direktör Erkan Sözeri, Adana Demirspor’a başarı diledi.Sözeri, yaptığı açıklamada, sezon başı sıkıntılarla başlayıp, sorunlarla sürdürdükleri...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da karşılıklı görüşülerek yollar ayrılan Teknik Direktör Erkan Sözeri, Adana Demirspor’a başarı diledi.
Sözeri, yaptığı açıklamada, sezon başı sıkıntılarla başlayıp, sorunlarla sürdürdükleri ligde 6 maçta alınan 1 mağlubiyete rağmen camianın hedefinin, beklentilerinin yüksek olması ve sabırsızlığından dolayı yönetim kuruluyla karşılıklı görüşmelerinden, kan değişiminin Adana Demirspor futbol takımı ve camiası adına sağlıklı olacağı kararı çıktığını ifade etti. Sözeri, "Geçen haftaki demecimden de anlaşılacağı üzere, hiçbir tazminat talebimiz olmadan yollarımız dostane bir şekilde ayrılmıştır. Özellikle zor günlerimizde bize destek olan başkanımız Sedat Sözlü, tüm yöneticilerimiz, Ahmet Cingöz hocamız, oyuncularımız, personelimiz ve telefonla bana ulaşıp destek olan Adana Demirspor taraftarına teşekkür ederim. Adana Demirspor camiasına sonsuz teşekkür eder başarılar dilerim" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.