Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eriş: İstediğimiz puanları alamadık

PTT 1. Lig’de mücadele veren Adanaspor, Orduspor ile yaptığı karşılaşmayı 4-2 kaybetti. Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Biz gol atacakken, kaptırdığımız top geri döndü, kaptırdığımız toplarla kalemizde yine bir gol yedik....

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2014 23:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2014 23:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de mücadele veren Adanaspor, Orduspor ile yaptığı karşılaşmayı 4-2 kaybetti.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Biz gol atacakken, kaptırdığımız top geri döndü, kaptırdığımız toplarla kalemizde yine bir gol yedik. 3-2’den sonraki bölümü söylemeye gerek görmüyorum. İstemezdik. Adanaspor bunları aşacak güçte, kalitededir. İki haftada istediğimiz puanları gerçekleştiremedik. Özellikle Şanlıurfa maçından sonra maçı kazanmak isterdik, olmadı” dedi.

Eriş, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, Orduspor karşılaşmasının kendileri için iyi olmadığını söyledi. Oyunun genelinde özellikle başlangıç itibariyle daha henüz 3. dakika itibariyle yakaladıkları 2 pozisyon olduğunu hatırlatan Eriş, “3. dakikada 2-0 öne geçeceğimiz müsabakayı maalesef geriye düşerek başladık. Kalemize gelen ilk topun gol olduğu skor dengesi kaybolan müsabaka oldu. Sonrasında biraz olsun istediklerimizi yapmaya çalışsak da 10 kişi kalınca geriye düştük” diye konuştu.

Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz ise oyuncuların sahada her türlü mücadeleyi gösterdiklerini belirterek, “Bu maça inanarak geldik. 3 puana ihtiyacımız vardı” şeklinde konuştu.

Oyuncuların rutubetli havaya rağmen çok iyi mücadele ettiklerini kaydeden başarılı çalıştırıcı şunları söyledi; “Hhepsine çok teşekkür ediyorum. Onun dışında bizim yaklaşık 1 aydan beri inanılmaz problemlerimiz vardı bu problemlerimizi çözmek için sayın kulüp başkanımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum ve bu galibiyeti de yaklaşık 15-20 günden beri gece gündüz televizyonlarda program yapan Orduspor taraftarı ve yerel televizyon mensuplarına hediye ediyorum. Adanaspor da iyi oynadı aslında. 4 gol olduğuna bakmayın. 2-0’dan 10 kişiyle 2-2’yi yakalamak çok kolay bir şey değil. Onlara da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.