Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ergin Ataman, Strasbourg Maçını TT Arena’da Oynamak İstiyor

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Strasbourg ile oynanacak Eurocup Finali ikinci karşılaşmasının biletlerine yoğun ilgi gösteren sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür ederek, "Keşke bu maçı...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Strasbourg ile oynanacak Eurocup Finali ikinci karşılaşmasının biletlerine yoğun ilgi gösteren sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür ederek, "Keşke bu maçı TT Arena’da oynayabilseydik" dedi.
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Strasbourg maçının rövanşına 5 dakika içinde 60 bin bilet talebi olması Türkiye’nin bir basketbol ülkesi olduğunun ve Galatasaray taraftarının basketbol sevgisinin göstergesidir. Keşke bir formül olsaydı da bu maçı TT Arena’da oynayabilseydik" dedi.
Galatasaray ile Strasbourg arasında oynanacak Eurocup Final’in ilk ayağı 22 Nisan Cuma günü Fransa’da oynanacak. İkinci karşılaşma ise 27 Nisan Çarşamba günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.