Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ergin Ataman: "Kupayı Türkiye’ye Getireceğiz"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, “Taraftarın itici gücüyle maçı kazandık. Önümüzde iki takım daha var, inşallah bu kupayı Türkiye’ye getireceğiz” dedi.Eurocup çeyrek final rövanş maçında Galatasaray Odeabank, ilk...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 22:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 22:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, “Taraftarın itici gücüyle maçı kazandık. Önümüzde iki takım daha var, inşallah bu kupayı Türkiye’ye getireceğiz” dedi.
Eurocup çeyrek final rövanş maçında Galatasaray Odeabank, ilk maçta 10 sayı farkla kaybettiği Bayern Münih’i evinde 72-59 kazanarak yarı finale yükseldi. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Odebank Başantrenörü Ergin Ataman, yaşanan terör olaylarını hatırlatarak, esas büyük teşekkürü taraftarlarına yaptıklarını vurgulayarak, “Ülkemizin yaşadığı sıkıntılı günler var. Aynı şekilde dünyada insanlık adına işlenen büyük cinayetler var. Psikolojik olarak zor bir gündü. Burada çıkıp oynamak zorundaydık. Esas büyük teşekkürü, bu şartlara korkusuzca buraya dolduran taraftarımıza teşekkür ediyorum. ‘Vatan sana canım feda’ diyerek korkusuzca buraya geldiler” dedi.
“TARAFTARIN İTİCİ GÜCÜYLE MAÇI KAZANDIK”
Maçın ilk yarısında müthiş bir tempo yakaladıklarını belirten Ataman, “İlk yarıda maçın kontrolü bizdeydi. Müthiş bir tempoyla başladık. Farka gittik. Göksenin’in oyuna girmesiyle tempoyu, savunma sertliği arttırdık ve 18 sayı farkla devreye girdik. İkinci yarı aynı şey oldu. 10 sayı çok kritik. Hakemler maçın son periyodunda takdir haklarını onlardan yana kullandılar ve fark erimeye başladı. Son anlarda iyi savunma yaptık, akıllı oynadık. Geçen hafta 99 sayı yediğimiz sayıyı 59 sayıda tuttuk. Taraftarın itici gücüyle maçı kazandık” diye konuştu.
“İNŞALLAH KUPAYI TÜRKİYE’YE GETİRECEĞİZ”
Kupayı İstanbul’da kaldırmak istediklerini dile getiren Ataman, “Önümüzdeki salı günü yarı final başlayacak, ara yok. İlk maçı İstanbul’da oynayacağız, aynı atmosferi oluşturup inşallah finali oynarsak ki finali İstanbul’da oynayacağız. Finalin ikinci maçı İstanbul’da olacak. Buna konsantre olmamız lazım. Önümüzde iki takım daha var, inşallah bu kupayı Türkiye’ye getireceğiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.