Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ereğli ve Beşiktaş bayan futbol takımlarının dostluk maçını Ereğli kazandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Ereğli Belediyespor Kadın Futbol takımı ile Beşiktaş Kadın Futbol takımı dostluk maçında karşı karşıya geldi. Her iki takım maç sonrasında Beşiktaş taraftarları Derneği'nde bir araya gelerek dostluk...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 19:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 19:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Ereğli Belediyespor Kadın Futbol takımı ile Beşiktaş Kadın Futbol takımı dostluk maçında karşı karşıya geldi. Her iki takım maç sonrasında Beşiktaş taraftarları Derneği'nde bir araya gelerek dostluk mesajları verdi. Oynanan karşılaşma ise Ereğli Belediyespor'un 4–1 lik üstünlüğü iğle sona erdi.

Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Adik ve bazı yönetim kurulu üyeleri BJK Dernekler toplantısında her iki takım arasında dostluk maçı oynanması konusunda görüş alış verişinde bulunulmuş ve maçın oynanmasına karar verilmişti.

Ereğli’ye gelen Beşiktaş kadın futbol takımı ile Ereğli Belediyespor arasındaki dostluk karşılaşması Beyçayırı Stadı'nda oynandı. Karşılaşma Ereğli Belediyespor'un 4-1'lik galibiyetiyle sona ererken, eflatun beyazlıların gollerini Khatia (2), Derya ve penaltıdan İpek atarken, Beşiktaş'ın tek golünü siyah beyazlıların Ereğli Belediyespor'dan transfer ettiği Yeliz attı.

Karşılaşma sonrasında her iki takım oyuncuları Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği binasında bir araya geldi. Birlikte yemek yiyen oyuncular ve idareciler sıcak bir ortamda sohbet etti. Dernek yönetimi tarafından bütün futbolculara atkı ve çeşitli hediyeler verildi. Beşiktaş kadın futbol takımı oyuncuları da dernek üyelerine imzalı forma hediye etti. Dernek binasında gerçekleşen etkinlikte konuşan Başkan Tarkan Adik, dostluk anlamında güzel bir organizasyon olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

Dernek binasında konuşan Ereğli Belediyespor hocası Nejat Bakan ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü çalıştırıcısı Mutlucan Zavotçu da kaynaşma açısından iyi bir organizasyon olduğunu ilerleyen günlerde de gerek fikir alış verişinin gerekse de oyuncu transferlerinin devam edeceğini söyledi.

Her iki takım oyuncularının sahil de yaptığı yürüyüş sonrasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü kadın futbol oyuncuları ilçeden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.