Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdem: Her takımı yenecek güçteyiz

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 28. hafta açılış maçında dün deplasmanda Medicana Sivasspor'u mağlup eden Mersin İdmanyurdu'nda Asbaşkan Ayhan Erdem her takımı yenebilecek güçte olduklarını belirtti.Erdem, deplasmanda son dakikalarda...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 28. hafta açılış maçında dün deplasmanda Medicana Sivasspor'u mağlup eden Mersin İdmanyurdu'nda Asbaşkan Ayhan Erdem her takımı yenebilecek güçte olduklarını belirtti.

Erdem, deplasmanda son dakikalarda buldukları gollerle 2-1 galip geldikleri Medicana Sivasspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ligin kaliteli takımlarından Medicana Sivasspor ile zorlu hava koşullarında mücadele ettiklerine dikkat çeken Erdem, "Buna rağmen takımımız iyi bir oyun sergiledi. Maçın son dakikalarına gelindiğinde 1-0 gerideydik. Ama 90. dakikada Sinan’ın, 90+3’te Futacs’ın golüyle maçı 2-1’e çevirmeyi başardık ve zorlu deplasmandan 3 puan alarak dönmeyi başardık." dedi.

Medicana Sivasspor karşısında alınan galibiyetin 3 puandan öte anlamlar taşıdığını vurgulayan Erdem, "Mersin İdmanyurdu takımının, maçın son dakikasına kadar mücadeleden kopmayan, skor ne olursa olsun galibiyeti arayan, arzulu ve disiplinli bir takım olduğunu bir kez daha gördük. Muhteşem bir geri dönüşe imza atan oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu’nun 39 puana ulaştığına ve puan cetvelinin 7. sırasına yerleştiğine dikkat çeken Erdem, "Zorluklar içinde mücadele eden bir Anadolu takımı için önemli bir başarı yakaladığımıza inanıyorum. Mersin İdmanyurdu ligdeki her takımı yenebilecek güçtedir. Yeter ki taraftarımız bize destek versin. Önümüzdeki 2 haftada kendi evimizde Galatasaray ve Fenerbahçe ile karşılaşacağız. İki takımda Türk futbolunun büyükleri ve 2 takımda bu sezon oldukça iyi. Kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veriyorlar. Ama bizim de Mersin İdmanyurdu olarak hedefimiz var. Biz puan cetvelinin yükselebileceğimiz en yüksek noktasında ligi tamamlamak istiyoruz. Mersinlilerin önümüzdeki 2 maçta takımımıza destek olmasını, yeni Mersin Stadı’nı doldurmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.