Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdek'te basketbol şöleni

Banvit Basketbol Kulübü’nün düzenlediği ‘Erdek Sokak Basketbolu Turnuvası’ final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2014 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2014 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erdek'te basketbol şöleni
 Banvit Basketbol Kulübü’nün düzenlediği ‘Erdek Sokak Basketbolu Turnuvası’ final karşılaşmalarıyla sona erdi. Banvit Sokak Basketbolu Turnuvası’na bu yıl Mustafakemalpaşa’dan Belediye Spor, Çimen Spor, Biz Olalım Spor ve 1923 Mustafakemalpaşa Spor kulüpleri 9 bayan ve 11 erkek takım ile katıldı. Bayanlar kategorisinde Mustafakemalpaşa’dan katılan iki takım final oynadı. Gençlerin spora ve basketbola olan ilgisini arttırmayı hedefleyen turnuva bu yıl da büyük ilgi gördü. 17-23 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılan turnuvada 6 kategoride 83 takım ve 252 sporcu mücadele etti.

Turnuvada, ‘minikler’ kategorisinde Korkusuzlar takımı, Yıldızlar Bir takımını 8-7, ‘küçükler’ kategorisinde Kekelemeden Oku takımı, Yavaşlar takımını 15-10, ‘bayanlar’ kategorisinde ise Cadılar takımı, Angel Girls takımını 14-4 yenerek birinci oldu.

Çekişmeli mücadeleye sahne olan turnuvada ‘yıldızlar’ kategorisinde Texas Team takımı, Nevresim takımını 15-8, ‘gençler’ kategorisinde Adını Sen Koy takımı, Atan Galip takımını 15-10, ‘büyükler’ kategorisinde ise Ver Bi Çeyrek takımı, Karabakır takımını 15-11 yenerek birincilik kürsüsüne çıktı. Turnuva, ödül töreni ve özel yarışmalarla tamamlandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.